Rhodoniet bol - incl. bolhouder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Obsidiaan Bol - Incl. houder

Obsidiaan Bol - Incl. houder

ca. Ø 8 cm (777 gram)
€ 145,00
Carribean Blue bol - incl. houder

Carribean Blue bol - incl. houder

Ca Ø 7,5 cm (600 - 700 gram)
€ 127,00
Rozenkwarts bol, incl. houder
€ 115,00
Donkere Granaat bol incl houder

Donkere Granaat bol incl houder

ca. Ø 7 cm (ca 800 gram)
€ 95,00
€ 77,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 7,5 cm (va 800 gram)

Let op: afhankelijk van de voorraad kan de houder in tegenstelling tot de foto ook doorzichtig zijn of anders van kleur zijn.

Mooie kwaliteit Rhodoniet in bol vorm, de bol staat voor: Leven als het ontwaakte Christuskind in Al-bewustzijn. Geplaatst in de ruimte bekrachtigd het je ziel en haar kwaliteiten en verstrekt eigenliefde, eigenwaarde en zelfrespect.

De Rhodoniet steen lost verdriet, angst en stress op en stimuleert vergeving en verzoening (ook ten aanzien van jezelf). Ook ruimt het karma op uit vorige levens op en heelt emotionele wonden uit het verleden. Wraakgevoelens en beledigingen van anderen worden afgeketst. Brengt ying en yang in evenwicht. Hartchakra heler.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?