Rhodoniet bol - oeraarding, hersenen, zenuwstelsel

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Rozenkwarts bol

Rozenkwarts bol

ca. Ø 8,5 cm
€ 124,00
Granaat bol

Granaat bol - incl. houder

Ca Ø 7,5 cm (800 - 850 gram)
€ 111,00
€ 41,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 6 cm

Let op: afhankelijk van de voorraad kan de houder in tegenstelling tot de foto ook doorzichtig zijn of anders van kleur zijn. Prijs is per stuk.

Rhodoniet lost als geen ander trauma's en onverwerkte emoties op.

Elohim Rhodoniet edelsteen verbindt hoofd, hart en je basis en heelt het fysieke en etherische zenuwstelsel.

Diepe oer-aarding, rust en oer-veiligheid in jezelf en de omgeving.

Ook voor het innerlijk kind, overprikkelde hoofd en zenuwstelsel is het een goed steen. Mensen reageren rustiger op elkaar, op stress, overprikkeling of werkdruk. De Elohim Rhodoniet edelsteen lost tevens liefdespijn en angsten op en helpt je te gaan staan voor jouw eigen hart-zaken! Hij zet je goed neer in jezelf, je lichaam en zenuwstelsel, waardoor angst, stress, kritiek en zorgen niet kunnen blijven bestaan.
Niet vanuit het hoofd maar vanuit de innerlijke rust van het buikgevoel en lichaam kunnen creatieve oplossingen en heling ontstaan.


De Elohim Rhodoniet edelsteen werkt zeer ondersteunend voor je hersenen en zenuwstelsel

En wordt ook ingezet bij de ziekte van Parkinson en MS. De Rhodoniet edelsteen heeft een positieve werking in het oplossen van oud verdriet, angst en stress op en stimuleert liefde, vergeving en verzoening (ook ten aanzien van jezelf). Ook ruimt het karma op uit vorige levens.

Elohim Rhodoniet heelt emotionele wonden uit het verleden

Ook collectieve wonden en die van de familielijn. Afgunst, wraakgevoelens en beledigingen van anderen worden afgeketst. De Rhodoniet edelsteen brengt yin en yang in evenwicht en helpt je etherisch lichaam in je fysieke lichaam te ankeren. Hij is ook een hartchakra en buikchakra heler.

De ruimte waar Rhodoniet staat ontstaat een diepe gronding rust

Hierdoor blijft er meer harmonie in de sfeer en onderling.

Aarding hartchakra in de zijnsstaat

De roze/rode/zwarte kleur van deze Elohim Rhodoniet werkt op het hartchakra en aardt het hartchakra in de Zijnsstaat en diepe belichaamde rust. Rhodoniet helpt eigenliefde en vergeving te bevorderen. Diep verstopte emotionele wonden en littekens uit het verleden worden geheeld waardoor je de onvoorwaardelijke Liefde van je Oorsprong dieper in je lichaam kunt belichamen.

In de omgeving zal men minder geprikkeld op elkaar reageren en ontstaat er meer afstemming, rust, gronding en vriendelijkheid. Reactiviteit vermindert aanzienlijk.

Bij een in het vertrek geplaatste  bol of kamer edelsteen stuk van 13 dimensionaal geactiveerde en geopende Elohim Rhodoniet zal ook de omgeving minder geprikkeld op elkaar reageren en ontstaat er meer afstemming, harmonie, rust evenwicht, gronding en vriendelijkheid. Reactiviteit vermindert aanzienlijk. 

Rhodoniet edelsteen activeert het hartchakra en geheelde, mooie verbindingen met je omgeving.

Hij helpt je om het hoofd koel te houden in stressvolle, angstige of bedreigende situaties. Ook  bij ruzies en conflicten. Elohim Rhodoniet helpt om opgekropte emoties los te laten en verzacht littekens zowel op geestelijk, emotioneel en fysiek niveau. Hij vermindert wrok en haat gevoelens en werkt kalmerend bij ergernissen, verwarring, paniek en angsten.

Elohim Rhodoniet vermindert de zelfvernietigingsdrang, helpt tegen verslavingen en woede-uitbarstingen

en ondersteunt de maag, gal, bloedsomloop en het auto/immuunsysteem.  Hij geeft een bijzondere diep aarding en houvast.

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?