Groene Fluoriet bol - incl. houder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Septarie, Septaria bol - incl. houder
€ 33,00
Elohim Zonnesteen bol - Gaia Christ©
€ 115,00
Obsidiaan Bol - Incl. houder

Obsidiaan Bol - Incl. houder

ca. Ø 8 cm (777 gram)
€ 145,00
Carribean Blue bol - incl. houder

Carribean Blue bol - incl. houder

Ca Ø 7,5 cm (600 - 700 gram)
€ 127,00
€ 37,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 6 cm vanaf 370 gram

Groene Fluoriet bol is een nieuwetijds steen voor in huis of om mee te mediteren.

Fluoriet verbindt beide hersenhelften en stemt daarmee het vrouwelijke en het mannelijke denken, voelen en doen op elkaar af. Intuitie, hogere bewustzijn en mentale concentratie werken dan harmonies samen. Fluoriet werkt samen met diverse lichtmeesters en galactische stralen, afhankelijk van de kleur van het kristal maakt hij contact met andere dimensies mogelijk en werkt hij op verschillende chakra's.

Groen fluoriet werkt op het hart en zorgt dat het liefdevol en in vertrouwen open zich verbindt maar met de mannelijke steun en bescherming erbij. Je zult dan niet van alles opnemen uit je omgeving wat niet goed voor je is, niet naief zijn, maar bewust, autonoom, wijs en duidelijk kunnen reageren. Je laat je eigen hart niet in de steek. 

Het is een sterk reinigende steen, zeer effectief tegen elektromagnetische stralen en computerstress en bij het opruimen van chaos en wanorde of geestesziekte in jezelf. Fluoriet herstelt DNA schade, verlicht bij verkoudheid, griep, virussen, artritis en reuma.

Naast de werking van de Fluoriet brengt de bol de energie mee van het leven als het ontwaakte Christuskind in Al-bewustzijn. De staat van zijn en verlichting. Leven als een kind, mee-stromend en vertrouwend. Je nergens meer aan vastklampen. Geen controle meer nodig. Voorbij aan het onware ego.

Prijs is per stuk.

Let op: afhankelijk van de voorraad kan de houder in tegenstelling tot de foto ook van hout zijn.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?