Blauwe Calciet met Maria Magdalena & dolfijnen Ray, incl. houder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Geel/oranje Calciet hart
€ 22,00
Pillar of Light -  Sekinah

Pillar of Light - Sekinah

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
Obsidiaan Bol - Incl. houder

Obsidiaan Bol - Incl. houder

ca. Ø 8 cm (777 gram)
€ 145,00
€ 89,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 8,5 cm

Blauwe Calciet Maria Magdalena en dolfijnen ray, inclusief houder

Let op: afhankelijk van de voorraad kan de houder in tegenstelling tot de foto ook doorzichtig zijn.

Deze Blauwe Calciet bol straalt een opwekkende en blij makende sfeer uit naar zijn omgeving. Blauwe Calciet werkt kalmerend en ontspannend, beschermt tegen negatieve energie en bevordert de communicatie. De Elohim edelsteen blauwe Calciet opent je keelchakra. Je kunt je uiten en uitspreken met behulp van de blije krachtige liefdesenergie van Maria Magdalena en de Dolfijnen!

Blauwe Calciet is ook een hele zachte steen voor herstel en ontspanning. Verlaagt de bloeddruk en drukte in jezelf, verzacht je omgang en uitingen en neemt op alle niveaus pijn weg. Het kalmeert je zenuwen, ook in je hoofd en heft angsten op en laat negatieve emoties los door de hogere trillingen van Maria Magdalena, blauwe calciet en de Dolfijnen en de de 13 dimensionale Elohim activatie en uitlijning.

Fysiek werkt de steen bloeddruk verlagend en pijnstillend. Blauwe calciet is ook een sterke talisman tegen onheil en ongelukken.

Bollen staan voor:
Heelheid, compleetheid, oneindigheid. De blauwe calciet bol straalt zijn energie gelijkmatig uit naar alle kanten waardoor een veld van liefde ontstaat in een soort van oneindige golvende bewegingen. Het opent je hart.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?