Blauwe Calciet bol - incl. houder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Pillar of Light -  Sekinah

Pillar of Light - Sekinah

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
Bergkristal bol - incl. houder

Bergkristal bol - incl. houder

ca. Ø 8 cm (814 gram)
€ 360,00
Carneool bol - incl. houder

Carneool bol - incl. houder

Ø 9 cm (ca 1100 gram)
€ 165,00
€ 89,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 8,5 cm

Let op: afhankelijk van de voorraad kan de houder in tegenstelling tot de foto ook doorzichtig zijn.

Deze Blauwe Calciet bol straalt een opwekkende en blij makende sfeer uit naar zijn omgeving. Blauw Calciet werkt kalmerend en ontspannend, beschermt tegen negatieve energie en bevordert de communicatie. Blauwe Calciet werkt op het keelchakra en heelt je met dolfijnen energie.

Blauwe Calciet is een hele zachte steen voor herstel en ontspanning. Verlaagt de bloeddruk en neemt op alle niveaus pijn weg. Het kalmeert de zenuwen, heft angsten op en laat negatieve emoties los. Fysiek werkt de steen bloeddruk verlagend en pijnstillend. Blauwe calciet is ook een sterke talisman tegen onheil en ongelukken.

Bollen staan voor:
Heelheid, compleetheid, oneindigheid. De blauwe calciet bol straalt zijn energie gelijkmatig uit naar alle kanten waardoor een veld van liefde ontstaat in een soort van oneindige golvende bewegingen.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?