Polychroom Jaspis bol - incl. houder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Akasha Apatiet bol - incl. houder
€ 55,00
Obsidiaan Bol - Incl. houder

Obsidiaan Bol - Incl. houder

ca. Ø 8 cm (777 gram)
€ 145,00
€ 13,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 4 cm (80 gram)

Let op: afhankelijk van de voorraad kan de houder in tegenstelling tot de foto ook van hout zijn.

Deze mooie Polychroom Jaspis bollen verbinden het kosmische en het aardse, idee en praktijk, ideaal en zakelijkheid. De Polychroom Jaspis brengt balans en lijnt uit. Geeft een veilige, krachtige en zachte aarding. Helpt om bij jezelf te blijven. De energie creëert een 'oase van rust' en voert spanningen en emoties af.

Oude dualiteit, karmische stukken en onbewust "zijn" worden aangeraakt en geheeld. De Polychroom Jaspis versterkt de eigen Godenkracht en het Meesterschap en ondersteunt de stappen ernaar toe.

Deze warme steen geeft veiligheid en krachtige maar zachte aarding. Je hoeft niet overal op in te gaan. Hij helpt je om bij jezelf te blijven, je kracht naar voren te halen en de Polychroom Jaspis helpt je angst of onzekerheid te overstijgen.

Prijs is per stuk.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?