Seleniet bol oranje - incl. bol

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Obsidiaan Bol - Incl. houder

Obsidiaan Bol - Incl. houder

ca. Ø 8 cm (777 gram)
€ 145,00
Carribean Blue bol - incl. houder

Carribean Blue bol - incl. houder

Ca Ø 7,5 cm (600 - 700 gram)
€ 127,00
Rhodoniet bol - incl. bolhouder
€ 90,00
Versteend hout bol - incl. houder
€ 89,00
€ 22,00
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 7 cm (22 gram)

Prachtige oranje Elohim Seleniet bol.

De oranje Elohim Seleniet bol is een nieuwetijdsteen, die gekomen is om de mensen te helpen engelenenergie in de persoonlijkheid te aarden. Hij is werkzaam voor je kristallijne zelf. De Elohim Seleniet edelsteen bol heeft de kwaliteit om je kracht van universele liefde te laten zien en geeft een heerlijk eenheidsgevoel. Seleniet zuivert de ruimte waarin hij staat van ongewenste energieën en hij maakt de sfeer helder en licht.

Door zijn fijne harmoniserende, zuiverende en beschermende energie kun je deze bol ook gebruiken bij healingswerk of je kunt ermee mediteren. Seleniet dient namelijk als een brug tussen verschillende niveaus van bewustzijn en hij versoepelt het contact met gidsen, engelen en andere hogere wezens.

Prijs is per stuk.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?