Donkere Granaat bol incl houder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Granaat hanger
€ 13,50
Granaat knuffelsteen

Granaat knuffelsteen

ca. 18 gram
€ 16,50
Obsidiaan Bol - Incl. houder

Obsidiaan Bol - Incl. houder

ca. Ø 8 cm (777 gram)
€ 145,00
Carribean Blue bol - incl. houder

Carribean Blue bol - incl. houder

Ca Ø 7,5 cm (600 - 700 gram)
€ 127,00
€ 66,00
Laatste exemplaar!
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

doorsnede 6 cm (580 gram)

Deze Granaat edelsteen is zeer krachtig en trekt je dieper door je aarding heen. Ook je hogere lichtlichamen integreren meer in je gedrag en gevoel. Hij helpt je je te durven laten zien en uit te spreken. Hij versterkt je vuurkracht die vanuit de aarde komt, waardoor je de moed op kunt brengen weerstanden opnieuw aan te gaan en te overwinnen. Passie en creatiekrachten worden voelbaar in je buikgevoel. Je stáát er.

Granaat reguleert (lage) bloeddruk, helpt bij reuma, heelt nieren, lever, milt en darmen en is vooral vitaliteitverhogend en vergroot de levensenergie en potentie.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?