Lavendel Rozenkwarts bol incl houder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Hartchakra, dienstbaarheid tinctuur

Hart chakra - Dienstbaarheid

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
Merlin merlina tinctuur

Merlin - Merlina

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
€ 66,00
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 7,0 cm (vanaf 500 gram)

Lavendel Rozenkwarts Bol inclusief houder

Prachtige Lavendel rozenkwarts bol met een hoogfrequente Godinnen-trilling. De bol resoneert met de energie van Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin en Isis.

Onvoorwaardelijke, onbaatzuchtige Engelenliefde en Goddelijke Waarheid zijn gecombineerd in deze steen. Hij helpt bij de heling van oertrauma's, diepgewortelde innerlijke kind stukken en het in balans komen van je innerlijk kind met je persoonlijk en Hoger Zelf. Je ontvangt warme geborgenheid in hart, buik en aarding.

Ook werkt hij in op je hart-, keel- en kruinchakra om vanuit liefde jouw Goddelijke Waarheid te spreken en leven. Je ervaart meer balans, zachtheid en kracht en je laat zien wie je Werkelijk bent!

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?