Carribean Blue bol - incl. houder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Keelchakra-over de regenboogbrug tinctuur

Keel chakra - Over de regenboogbrug

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
Blauwe Calciet handsteen

Blauwe Calciet handsteen

ca. 100 - 150 gram
€ 16,50
Obsidiaan Bol - Incl. houder

Obsidiaan Bol - Incl. houder

ca. Ø 8 cm (777 gram)
€ 145,00
€ 127,00
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Ca Ø 7,5 cm (600 - 700 gram)


Caribbean Blue Bol inclusief houder

De Elohim Carribean Blue calciet trekt universele liefde en het hogere Christuslicht aan in het hart
en schenkt diepe geruststellende geborgenheid. Je Godsvonk en Hoger Zelf dalen voelbaar in in de vredige Zijnsstaat van je lichaam!

De Carribean Blue Calciet is bovendien een goede healersteen
en brengt meer stabiliteit en evenwicht. Hij vergroot je intuitie, versterkt je heldere vermogens en opent je keelchakra om de hoogste Waarheid te spreken.

Een unieke edelsteen om je Oorspronkelijke prachtige Zelf te ervaren!
De kleine kristallijnen geode gleuven op de Elohim Caribean blue calciet bol openen je hart en de schoonheid van je lichtwezen steeds verder. Ze openen je tot diep in je kern en dat voel je!

Hun trilling en energieën zijn in staat je tot aan je diepste wezen te brengen ondanks je meegemaakte geschiedenis aan zielspijn, teleurstelling, verlatenheid en dieperliggende eenzaamheid!

 

 

Ontdek welke edelstenen jou en je gezondheid kunnen ondersteunen door hun geneeskrachtige werking. Klik hier voor de pagina waar meer dan 200 werkingen zijn beschreven waaronder fysieke en energetische klachten.

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?