Obsidiaan Bol - Incl. houder

Obsidiaan Bol - Incl. houder
 Nieuw
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Carribean Blue bol - incl. houder

Carribean Blue bol - incl. houder

Ca Ø 7,5 cm (600 - 700 gram)
€ 127,00
Rozenkwarts bol, incl. houder
€ 115,00
Donkere Granaat bol incl houder

Donkere Granaat bol incl houder

ca. Ø 7 cm (ca 800 gram)
€ 95,00
€ 145,00
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 8 cm (777 gram)

Prachtig glanzende en spiegelde Obsidiaan bol. Deze Elohim obsidiaan edelsteen is heel geschikt om bijvoorbeeld in de huiskamer neer te zetten of mee te mediteren. Hij heelt het onderbewuste en de schaduwstukken daarin. Hij verwerkt trauma's, onverwerkte emoties, negatieve psychische, fysieke of astrale aanvallen uit dit en verleden levens. Hij helpt je ook dmv je dromen aan inzichten en healing.

De zeer krachtig aardende Obsidiaan edelsteen bol stimuleert tevens de innerlijke ontwikkeling, verlicht spanning en verankert je geest in je lichaam. Door de Obsidiaan bol kun je oude gedragspatronen sneller herkennen en het kan je op positieve wijze confronteren met je schaduwkanten. Obsidiaan biedt bescherming, bevordert liefde-vreugde-bewustzijnsgroei op alle niveau's en in elk chakra. Ook verdrijft hij negativiteit.

Daarnaast kan Elohim Obsidiaan edelsteen je spijsvertering stimuleren, heeft hij een ontgiftende werking en kan hij helpen bij gewrichtsproblemen.

Als bol of groter stuk kun je hem op je nachtkastje zetten maar hij kan ook elders in huis staan. daarnaast kun je een hangersteentje ervan op je lichaam dragen.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?