Apatiet bollen - AA kwaliteit - incl. houder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 350,00
Laatste exemplaar!
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 8 cm (1.020 gram)

Let op: afhankelijk van de voorraad kan de houder in tegenstelling tot de foto ook doorzichtig zijn.

Prachtige Apatiet bollen in AA kwaliteit met een geweldige mystieke uitstraling.
Slechts 2 beschikbaar!

De Elohim Apatiet bol stimuleert en zuivert het derde oog en zorgt voor levensinzichten en activeert je heldere en paranormale vermogens. De Apatiet bol verenigt je aardse zelf met je Goddelijk zelf.

De mystieke Apatiet bol activeert je kundalini energie en schoont je kundalini kanaal zodat je gemakkelijker vanuit je volledige potentieel kunt leven. Zielekwaliteiten en levensbestemming worden duidelijk.
De Elohim Apatiet bol is uitermate geschikt om mee te mediteren of rustig te zitten. Het geeft een voedende, mystieke, en kalmerende energie.

De Apatiet bol geeft toegang tot de Akashakronieken waardoor Apatiet helpt om herinneringen uit vorige of parallelle levens terug te halen voor je (spirituele) groei en ontwikkeling.

Apatiet verzacht verdriet en woede en geeft inzicht in eigen (ziels)patronen voor heling en transformatie.

De Apatiet bol leidt tot openheid en moedigt je aan om extrovert te zijn. Maakt hierdoor een einde aan gereserveerdheid en vervreemding. De steen is op de toekomst afgestemd en wijst je de weg richting jouw zieledoel.

Apatiet werkt helend en stimulerend op het keel- en voorhoofdchakra.

Bol staat voor: Leven als het ontwaakte Christuskind in Al-bewustzijn

Prijs is per stuk

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telephonewitteachtergrond.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammerd: wat betekent dat?

rozenkwartstuinedelsteen3.jpgAlle producten die homemade gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren worden geopend en geactiveerd. Tijdens deze 13 dimensionale activatie ankeren de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam.Lees hier aanvullende informatie over 13 dimensionale Elohim producten

Verzorging van edelstenen en kristallen

edelstenen reinigen en opladen, grafische weergaveEdelstenen zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Ze schenken o.a. licht, bescherming, heling, het worden van Wie je echt bent en nemen spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Het is belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden. Je kunt dit volgens deze stappen doen.

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

diverse kristallen en edelstenen2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren