Seleniet bol - Sekinah -incl. houder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 29,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 6,5 cm (v.a. 310 gram)

Let op: afhankelijk van de voorraad kan de houder in tegenstelling tot de foto ook van blank hout zijn.

Elohim Seleniet bol opgeladen met Sekinah energie

Deze Elohim Seleniet bol is door Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld geprogrammeerd met de Sekinah energie, de vrouwelijke Goddelijke Moeder energie en is drager van de zachtheid van het Lemurisch grid. Sekinah geeft een diepgaande en koesterende liefde, ook aan je innerlijk kind. Een oerveiligheid en geborgenheid in je lichaam waardoor je je veilig gaat voelen in je aardelichaam. Dat maakt dat jij en je volledig potentieel, Levenstaak en Essentie kunnen indalen en uitdrukking vinden. Je zachtheid, liefde en zorgzaamheid kunnen voluit worden geleefd als kracht en je ontwakingsproces wordt actief en gaat samenwerken met je lichaam en innerlijk kind. Seleniet-Sekinah beschermt daarbij op liefdevolle, rouwelijke zachte wijze je ontwikkelingstempo.

Seleniet is een Engelensteen

Elohim Seleniet is een Engelensteen. Ze is verbonden met de Witte Vlam van zuivere Liefde en Sekinah met de Goddelijke Moeder energie. Hierdoor kun je gemakkelijker contact maken met je eigen onvoorwaardelijke Liefde, met Engelen en je gidsen en je Lichtwezen gaan belichamen. De Seleniet edelsteen reinigt de chakra's en aura. Stress en wisselende stemmingen nemen af en je kunt ontspannen. De witte Seleniet edelsteen werkt met de maan en het Jezus-Sananda-hart via je kruin en hartchakra.

Seleniet connect met je Lichtwezen en ankert dat in je etherische en fysieke lichaam

Ze versterkt je intuïtie, helder zien, helder horen, helder voelen en helder weten. Door haar verbinding met de maan werkt de Elohim Seleniet verjongend en vitaliserend op je lichaam en geest. JE blijft positief en opgeruimd met Seleniet. Ook helpt zij je trauma's uit dit en je verleden levens te verwerken. Deze zuivere Seleniet connect met je Lichtwezen en ankert dat in je etherische en fysieke lichaam. Seleniet brengt je door het etherlichaam van je chakra’s, ga je hierdoor heen, dan ontstaat je volgende evolutie-stap naar het worden van je lichtwezen. 

Bij slecht slapen kan Elohim Seleniet een uitkomst zijn!

Maar ook bij hormonale onbalans, overgewicht of een emotionele tijd kan Seleniet je vriend of vriendin zijn.

Let op! Leg de Seleniet niet in water of in de regen!

Seleniet bol opgeladen met Sekinah

Deze Seleniet bol is door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerd met de Sekinah energie, de vrouwelijke Goddelijke Moeder energie en is drager van de zachtheid van het Lemurisch grid. Sekinah geeft een diepgaande en koesterende liefde. Een oerveiligheid en geborgenheid in je lichaam waardoor je je innerlijk veilig gaat voelen in je aardelichaam. Dat maakt dat je volledig potentieel, Levenstaak en Lichtwezen Essentie dieper kunnen indalen en uitdrukking vinden. Je zachtheid, liefde en zorgzaamheid kunnen voluit worden geleefd als kracht. Langzaam maar zeker gaan je innerlijk kind en kristallijnen Zelf zich steeds veiliger voelen, wat er ook om je heen gebeurt. Je maakt een shift van hoofd naar buik en heelheid. Niet langer zul je functioneren vanuit je plichten, wil en de verwachtingen van anderen maar vanuit je liefdevolle ware Natuur en Zijnsstaat. Onvoorwaardelijk verbonden wordt je met je omgeving, zonder dat je ego nog probeert te sturen. Ook zul je steeds meer je vrouwelijkheid, intuïtie en subtiele gevoeligheid gaan eren. De aanvullende, geprogrammeerde oranje Calcietbol laat je niet langer dobberen in Zijn, niet afwachten. Je manifestatie- daadkracht en creatiekracht worden actief en ontspruiten niet langer vanuit je wil of plicht, maar vanuit de rust van je Zijnsstaat en ware Natuur.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

Elohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?