Seleniet bol - Sekinah -incl. houder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 29,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 6,5 cm (v.a. 310 gram)

Let op: afhankelijk van de voorraad kan de houder in tegenstelling tot de foto ook doorzichtig zijn.

Deze Elohim Seleniet bol is door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerd met de Sekinah energie, de vrouwelijke Goddelijke Moeder energie en is drager van de zachtheid van het Lemurisch grid. Sekinah geeft een diepgaande en koesterende liefde. Een oerveiligheid en geborgenheid in je lichaam waardoor je je innerlijk veilig gaat voelen in je aardelichaam. Dat maakt dat je volledig potentieel, Levenstaak en Lichtwezen Essentie dieper kunnen indalen en uitdrukking vinden. Je zachtheid, liefde en zorgzaamheid kunnen voluit worden geleefd als kracht en je Ontwakingsproces wordt actief. Ze beschermt daarbij op vrouwelijke zachte wijze, je ontwikkelingstempo.

Elohim Seleniet is een Engelensteen waardoor je gemakkelijk contact maakt met Engelen. Ze reinigt de chakra's en aura, stress neemt af en je ontspant je. Stemmingswisselingen nemen af. De witte Seleniet werkt met de maan en het Sananda-Hart via je kruin en hartchakra. Ze versterkt je intuïtie, helderzien, helderhoren, heldervoelen en helderweten. Door haar verbinding met de maan werkt de Elohim Seleniet verjongend en vitaliserend op lichaam en geest. Je blijft positief en opgeruimd. Ook helpt deze edelsteen je trauma’s uit dit en je verleden levens te verwerken.

Slaap je slecht dan kan Elohim Seleniet een uitkomst zijn!

Maar ook bij hormonale onbalans, overgewicht of een emotionele tijd kan Seleniet je vriendin zijn.

 

Let op;
leg de Seleniet niet in de regen of in water want daarvoor is ze te poreus!

Ze vindt het heerlijk in de volle maan opgeladen te worden!

Lees meer op het onderste paginadeel over de Sekinah energie

 


 

Samen met de oranje Calcietbol Goddelijke scheppingskracht werkt de Seleniet bol Sekinah nog diepgaander.

Oranje Calcietbol – Goddelijke scheppingskracht

Door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerd met het hoogste Eénheidsbewustzijn. De uitstraling van de bol werkt verwarmend en maakt creatief. Hij verandert je uitstelgedrag, onzeker zijn, geloven in onmogelijkheden naar het zien van mogelijkheden, daadkracht en creatiekracht. De oranje Calcietbol inspireert en tilt je op.

Beide bollen als Liefde en Manifestatie set

Beide bollen samen zijn een enorm krachtset die je ontwikkeling in een stroomversnelling brengt. Op weg naar Goddelijke Scheppingskracht en Universele Liefde. Je Goddelijke Essentie wordt één met je persoonlijk leven en je zult volledig in vrede, harmonie en balans zijn!

Voor een uitgebreide omschrijving zie de tekst hieronder

Voor de extra voordelige krachtset zie bij de gerelateerde producten.

Seleniet bol opgeladen met Sekinah

Deze Seleniet bol is door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerd met de Sekinah energie, de vrouwelijke Goddelijke Moeder energie en is drager van de zachtheid van het Lemurisch grid. Sekinah geeft een diepgaande en koesterende liefde. Een oerveiligheid en geborgenheid in je lichaam waardoor je je innerlijk veilig gaat voelen in je aardelichaam. Dat maakt dat je volledig potentieel, Levenstaak en Lichtwezen Essentie dieper kunnen indalen en uitdrukking vinden. Je zachtheid, liefde en zorgzaamheid kunnen voluit worden geleefd als kracht. Langzaam maar zeker gaan je innerlijk kind en kristallijnen Zelf zich steeds veiliger voelen, wat er ook om je heen gebeurt. Je maakt een shift van hoofd naar buik en heelheid. Niet langer zul je functioneren vanuit je plichten, wil en de verwachtingen van anderen maar vanuit je liefdevolle ware Natuur en Zijnsstaat. Onvoorwaardelijk verbonden wordt je met je omgeving, zonder dat je ego nog probeert te sturen. Ook zul je steeds meer je vrouwelijkheid, intuïtie en subtiele gevoeligheid gaan eren. De aanvullende, geprogrammeerde oranje Calcietbol laat je niet langer dobberen in Zijn, niet afwachten. Je manifestatie- daadkracht en creatiekracht worden actief en ontspruiten niet langer vanuit je wil of plicht, maar vanuit de rust van je Zijnsstaat en ware Natuur.

Oranje Calcietbol – Goddelijke scheppingskracht

Deze Oranje Calcietbol is door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerd met het hoogste Eénheidsbewustzijn en is drager van het Goddelijk Plan. Hij verenigt de Atlantische Goden-scheppingskracht  met je Melchizedek Bewustzijn. Tevens verbindt hij je met je Goddelijke blauwdruk in het nieuwe aardegrid. Zo wordt je eigen aandeel, je Taak in het collectief helder en duidelijk. Je Liefde en zorgzaamheid worden geen weggeefstand.  Hij brengt het hoger Licht van je Essentie in je 2de chakra en basis chakra. De uitstraling van de calciet werkt verwarmend en maakt creatief.
De Calcietbol verandert je uitstelgedrag, onzeker zijn, geloven in onmogelijkheden naar het zien van mogelijkheden, daadkracht en creatiekracht. Hij inspireert en tilt je omgeving op.
De, door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde, oranje Calciet bol helpt je op te staan en open gaan om de steun van de Bovenwereld en Zonnelogos te ontvangen zodat je je volledig potentieel ten volle kunt benutten. Hierdoor ben je beter beschermd tegen de lagere trillingen uit je omgeving. 
De geprogrammeerde, aanvullende Seleniet bol met Sekinah energie brengt je de vrouwelijke Goddelijke Liefdeskracht en Zijnsstaat. Deze trekt je uit je hoofd en hoger inspiratie in je Zijnsstaat, hart, buik en wij-gevoel waardoor je je volledig Zelf en je Levenstaak op de grond trekt en belichaamd!

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

Elohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?