Oranje Calciet bol + Seleniet-Sekinah bol; Liefde en Manifestatie set:

oranje Calciet bol + Seleniet-Sekinah bol; Liefde en Manifestatie set:
 Aanbieding
€ 112,00
€ 120,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Liefde en manifestatie set

De beide edelsteenbollen, de oranje Calciet bol en de Sekinah Seleniet bol, zijn door Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld extra geprogrammeerd en bekrachtigd met healingsenergie van de hoogste Goddelijke mannelijkheid en Goddelijke vrouwelijkheid !!!


Samen vormen ze een geweldige krachtset die je (spirituele) ontwikkeling in een stroomversnelling brengt en een prachtige mannelijke-vrouwelijke balans in je huis en jezelf neerzet. Perfect voor de huidige tijd waarin kracht, liefde en kwetsbaarheid willen samenkomen. Net als je hogere en aardse Licht en je innerlijk Heilig Huwelijk. Want ook daarvoor ondersteunen de oranje Calciet bol en de Sekinah Seleniet bol je. Je Goddelijke Essentie wordt één met je persoonlijk leven en je zult volledig in vrede, harmonie en balans zijn door de prachtig werkende krachten van de oranje Calciet bol en de Sekinah Seleniet bol.

Oranje Calciet bol – Goddelijke scheppingskracht

Geprogrammeerd met het hoogste Eénheidsbewustzijn. De energie verandert je uitstelgedrag en onzekerheid. Van geloven in onmogelijkheden naar het zien van mogelijkheden, daadkracht, opstaan, duidelijk zijn en creatiekracht. Je daadkracht, bewustzijn, ideeën en gedachten kunnen niet meer optreden zonder het veld van verbonden scheppingskracht en eenheidsliefde mee te nemen. Oorspronkelijke energie van Atlantis (krachtig magier, groot bewustzijn, leider) en Lemurië (zachte liefde en de eenheid met alle Rijken) komen samen in je door de werking van de oranje Calciet bol en de Sekinah Seleniet bol. Dit alles wordt overkoepeld door Jezus/Sananda en de universele Christuskracht vanuit het absolute.

De oranje Calciet bol inspireert, maakt blij ,tilt je op en verwarmt je innerlijk kind en buikgevoel. Hij werkt verwarmend, maakt creatief en helpt je keuzes te maken, op te staan en te manifesteren. Positiviteit, inzicht, overzicht en je magische creatiekracht openen door het bijzondere programma dat de Bovenwereld d.m.v. Joke ElZiam Nootebos erop heeft gezet.

Seleniet bol met Sekinah programma en Goddelijke Moeder energie

De prachtige deels transparante Seleniet bol is door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerd met de Sekinah energie. Sekinah is de vrouwelijke Goddelijke Moeder energie die een basisveiligheid brengt, ook in je innerlijk kind en lichaam. Door de Seleniet bol met Sekinah programma kun je zachtheid, liefde, zorgzaamheid en je subtiele gevoeligheid voluit als kracht leven. Seleniet bol met Sekinah programma helpt te kwetsbare mensen, brengt Goddelijke Liefde, ontspanning, innerlijke veiligheid, geborgenheid en aarding voor je gevoeligheid en innerlijk kind. Ook helpt de Seleniet bol doeners en meer mentale mensen om hun gevoel, intuïtie en kwetsbaarheid bij hun krachtkant te betrekken.

De Seleniet Sekinah edelsteen bol is ook drager van Lemurische zachtheid, Maria en het kristallijne grid.

Afhankelijk van de voorraad is de bol houder van hout of kunststof.

Oranje Calciet bol – Goddelijke scheppingskracht

Deze Oranje Calciet bol is door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerd met het hoogste Eénheidsbewustzijn en als drager van je Goddelijk Plan. Hij verenigt de Atlantische Goden-scheppingskracht en je Melchizedek Bewustzijn met het verbonden liefdeseenheidsveld voor de nieuwe tijd en Sekinah.

Tevens verbindt hij je met je Goddelijke blauwdruk in het nieuwe kristallijnen aardegrid. Zo wordt je eigen aandeel, je Taak in het collectief helder en duidelijk. Je Liefde, denken, doen en zorgzaamheid worden geen weggeefstand en zullen voorbij de afgescheidenheid gaan. Hij brengt het hoger Licht van je Essentie en je engelen-menszijn in je tweede chakra en basis chakra. De uitstraling van de oranje calciet bol werkt verwarmend en maakt blij en creatief. 

Je scheppingskracht met praktische aarding, bewustzijn, ideeën, kennis en gedachten kunnen niet meer afgescheiden (Atlantis) optreden zonder dat ze het veld van verbonden eenheidsliefde (Lemurië) meenemen.
De geprogrammeerde, oranje Calciet bol helpt je op te staan en opent je om de steun van de Bovenwereld en Zonnelogos te ontvangen zodat je je volledig potentieel ten volle kunt benutten. Hierdoor ben je beter beschermd tegen de lagere trillingen uit je omgeving.

De geprogrammeerde, aanvullende Selenietbol met Sekinah energie brengt je de vrouwelijke Goddelijke Liefdeskracht en Zijnsstaat. Deze trekt je uit je hoofd en tilt je in de hogere inspiratie en in de verbonden liefdeseenheid van je Zijnsstaat, van hart, buik en wij-gevoel waardoor je je volledig Zelf en je Levenstaak op de grond trekt en belichaamd!

Seleniet bol met Sekinah programma

Seleniet-Sekinah bol geeft oerveiligheid en geborgenheid in je lichaam. Dat maakt dat je volledig potentieel, Levenstaak en Essentie kunnen indalen en uitdrukking vinden in je persoonlijkheid. Je zachtheid, liefde en zorgzaamheid kunnen voluit worden geleefd door de Seleniet-Sekinah bol.

Innerlijk kind en de Seleniet-Sekinah bol

Langzaam maar zeker gaan je innerlijk kind en kristallijnen zelf zich steeds veiliger voelen, wat er ook om je heen gebeurt. Je maakt een shift van hoofd naar buik en stapt vanuit je bezield buikgevoel naar voren. Niet langer zul je functioneren vanuit je plichten, wil en de verwachtingen van anderen maar vanuit je liefdevolle ware Natuur en Zijnsstaat. Misschien doe je dezelfde dingen maar vanuit een vrijere, andere trilling. Onvoorwaardelijk verbonden word je met je omgeving, zonder dat je ego-ikje nog zoveel probeert te sturen. Ook zul je steeds meer je vrouwelijkheid, intuïtie en subtiele gevoeligheid gaan eren.

De aanvullende, geprogrammeerde oranje Calcietbol laat je niet langer dobberen in Zijn, niet afwachten. Je manifestatie- daadkracht en creatiekracht worden actief en ontspruiten niet langer vanuit je wil of plicht, maar vanuit de rust van je Zijnsstaat en de hogere energie van je ware Natuur.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?