Elohim Zonnesteen bol - Gaia Christ

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

AL Moeder - Gaia-Christ© bio tinctuur

AL Moeder - Gaia-Christ© bio tinctuur

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
Krachtplaats tincturen-hele set, grote korting
Van € 503,50 voor € 302,10
€ 99,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 6,5 cm (550 gram)

Inclusief ring.

Let op: afhankelijk van de voorraad kan de houder/standaard in tegenstelling tot de foto ook anders van kleur zijn.

Schitterende Elohim Zonnesteen bol,

geprogrammeerd door Joke en de Bovenwereld voor het manifesteren van de Paradijselijke, Lemurische, nieuwe Aarde energie.

Je hart, Goddelijke DNA en cellen openen diep in het lichaam de onvoorwaardelijke Bronliefde door de Elohim Gaia-Christ© zonnesteen edelsteen bol. Diepe verbinding met moeder Aarde ontstaat, je zakt als vanzelf in je buikgevoel waardoor het rustig in je hoofd wordt en je vanuit een paradijselijke zijnsstaat gaat leven. Samen met de Al-Moeder-Gaia-Christ bio tinctuur van de Elohim Krachtplaats is dit tot nog toe de hoogste energie op aarde.

De krachtige energie van het Christ-bewustzijn op de Elohim Zonnesteen edelsteen bol helpt jou en je omgeving de ik-illusie te overstijgen, te zuiveren en verzachten en je oorsprong, je Goddelijkheid, in je cellen te activeren. In je hart zal de samenwerking met de Aarde Moeder, de Deva's, natuurspirits en met Al-wat-is ontstaan!

Je Goddelijke-Vonk-Liefde/Bewustzijn, smelt samen met je lichaam en opent de oorspronkelijke paradijsmatrix, je zelfhelend vermogen en je universele frequenties. Gaia-Christ©-Overgave en Godrealisatie kunnen zich nu ook openen in je 1e en 2e chakra.
Je tilt het massabewustzijn en je twijfels naar een hoger plan van Lemurische Eenheid. Zorgzaamheid voor alle geziene en ongeziene wezens en warme verbindingen verruimen zich in jou en je omgeving.

Scroll naar beneden voor een filmpje over het 'ontstaan'' van de Gaia-Christ© Zonnesteen bol.

 

Ook het dienstbare zachte en mystieke Eenhoorn bewustzijn is geankerd op de Zonnesteen bol.
Het Eenhoorn bewustzijn helpt onschuld en egoloze, hogere zuiverheid, als gave en wij-kracht voor de nieuwe maatschappij, te ontwikkelen in jou en je omgeving. Het helpt je innerlijk kind in de verlichte staat (Godskindje) te brengen en zich niet langer in afweer, teruggetrokken, bang of onveilig te voelen. Ook helpt het Eenhoorn bewustzijn jou als nieuwetijds, subtiele of kristallijn gevoelige mens. Je hoogste lichtwezen, ziel en aardse zelf zullen niet langer met grote afstand van elkaar functioneren maar één worden in het lichaam. Je zult daarna met een enorme, bewuste, stabiele en liefdevolle wij-kracht functioneren en genietend gaan co-creëren. Alles komt naar je toe als in het nieuwe paradijs!

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

Elohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?