Mystic Merliniet edelsteen bol - incl. houder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Merliniet handsteen
€ 17,50
Merlin merlina tinctuur

Merlin - Merlina

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
Elohim Zonnesteen bol - Gaia Christ©
€ 115,00
€ 37,00
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 6, cm (395 gram)

Schitterende Mystic Merliniet edelsteen bol met prachtige matrix structuur.

Mystieke  Elohim Merliniet opent  je voor spiritualiteit, magie, andere werelden en dimensies en je gidsen. Hij helpt contact maken met overledenen en engelnen en is bijzondere geschikt voor sjamanisme,  Wicca, mediumschap, divinatie, Lichtwerk en healing. Hij versterkt het derde oog, je kruin-afstemming met de Bovenwereld en met Merlijn en ankert dit tot in de basischakra! Het is een geweldige ondersteuning bij het ontwikkelen van heldere gaven en bij de Elohim E-cursus Heilige Magier en nieuwetijds Sjamaan.

Merliniet is verbonden met Merlijn.  
Merliniet is perfect voor het middelpunt van het medicijnwiel, als symbool van de eenheid  van de elementen, windrichtingen en Rijken. Deze magische steen tilt je op naar meesterschap.

Zonder het denken in goed en fout veranderen negatief karma
Elohim Merliniet helpt je om te accepteren dat er donker en licht, goed en fout in je zit en maakt je los van enig oordeel daarop. Je wordt als een echte Wijze en Magiër.  Zonder het denken in goed en fout veranderen negatief karma, blokkades en oude gedragspatronen vanzelf. Elohim Merliniet werkt beschermend, zuivert en brengt vrolijkheid en optimisme. Hij herprogrammeert je oude etherische blauwdrukken. Ook in de hersenen, pijnappelklier en het DNA en helpt negatieve ervaringen verwerken.

 Fysieke werking
Fysiek bevordert deze edelsteen de doorstroming van energie en zuurstof door je lichaam, werkt hij zuiverend en heeft hij een positieve invloed op je bloedsomloop, het zuurstoftransport, je hart, geheugen,  concentratie, het zenuwstelsel, je hersenen, het lympfesysteem en je darmen.  Versterking zenuwsynapsen, zenuwvezels en zenuwbanen zowel als het af te stemmen op een instroom van hogere vibraties. Goed voor de ademhaling. Merliniet helpt de bijnieren en de productie van insuline. Merliniet kan ook de symptomen van de ziekte van Parkinson vertragen.

Let op: afhankelijk van de voorraad kan de houder in tegenstelling tot de foto ook doorzichtig zijn.

Bollen staan voor:
Leven als het ontwaakte Christuskind in Al-bewustzijn.
De staat van Zijn en verlichting. Leven als een kind, mee-stromend en vertrouwend. Geen zekerheden meer nodig hebbend. Je nergens meer aan vastklampend. Geen controle (via het denken) meer nodig. Voorbij aan het onware ego.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

bollenset80oranjecalcietenselenietp1150859.jpgElohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?