12 Kosmische Stralen - Golden Healer Lemurian bol - incl. houder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 72,00
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 7,5 cm 580 - 650 gram

De Elohim Golden Healer Lemurian kwarts bol - geprogrammeerd met de Lichtkracht van de 12 Komische Stralen

De Elohim Golden Healer Lemurian kwarts bol is een kristal met een zeer hoge vibratie. De bol verbindt je met de volmaaktheid van het huidige moment en laat je ervaren dat je één bent met het leven zelf.

Door het ijzerhoudende mineraal in dit kristal kunnen je hogere lichtlichamen goed aarden. Hij brengt het kruinchakra en het basischakra bij elkaar. Golden Healer Lemurian kwarts is een edelsteen met een enorme geestkracht en bij uitstek geschikt voor healing en energetisch werk.

De Elohim Golden Healer Lemurian bol is een spirituele steen met de hoogste trilling die door alle schaduwstukken heen kan trillen. Heft blokkades op. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op al naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.

Activeert en lijnt alle chakra's met elkaar uit. Golden Healer Lemurian kwarts is verbonden met de Hathors. Dit ras komt van Venus en geneert enorme liefdesvelden en helende frequenties en zo draagt ook het eenheidsliefdesveld van het Elohim Krachtplaats bij. Daarom is Golden Healer Lemurian kwarts bij uitstek geschikt voor healing en energetisch werk.

Golden Healer Lemurian kwarts bol helpt je om je volledig potentieel hier op aarde te leven en verruimt en vergroot je (kosmisch) bewustzijn. Deze Elohim steen bevat zeer hoge frequenties aan Chi (levenskracht).

Deze Golden Healer Lemurian bol is door Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld geprogrammeerd met de Lichtkracht van de 12 Kosmische Stralen:

Deze bijzondere bol brengt voortdurend de 12 Kosmische Stralen en het Kristallijnen Licht over op het water-, gas-, licht-, telefoon- en internetsysteem van je woning of organisatie. Alles wat je doet, kookt, eet en het water dat je drinkt en waarmee je doucht, alles zal resoneren in 12 hogere dimensies van Licht en van onvoorwaardelijke Liefde en positieve energie! Het kristallijnen Licht transformeert tevens alle zwaarte uit je aura en omgeving zodat jij je Lichtkracht en vitaliteit niet verliest!

Deze edelsteen is een prachtige aanvulling op de E-cursus Kosmisch Vuur 2

Meer informatie over deze E-cursus is hier te vinden.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

bollenset80oranjecalcietenselenietp1150859.jpgElohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Momenteel zijn er geen 5 minuten readingen mogelijk.Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?