Brandwonden

Edelstenen voor brandwonden

Een brandwond is een beschadiging van de huid die wordt veroorzaakt door inwerking van warmte, een chemische stof of elektriciteit. De Elohim edelstenen Hemimorfiet, Chrysocolla, Rozenkwarts, Bergkristal en Melkkwarts helpen om brandwonden te verzachten. Je kunt brandwonden zien als een vorm van pijnlijke zelfdestructie. Creatieve energieën, emoties en zelfverwezenlijking worden onderdrukt en je brandt van ingehouden agressie. Deze edelstenen helpen je om de stilstand in jezelf te doorbreken en tot ontwikkeling te komen. Deze frisse levenswind vanuit jouw innerlijke brengt zalige verkoeling!

De volgende edelstenen werken goed bij "Brandwonden".

Melkkwarts

De kristalsoort "Melkkwarts" werkt bij "Brandwonden". Hieronder een aantal producten met een "Melkkwarts" (kristalsoort).

Sterrenkwarts geode

Sterrenkwarts geode

ca. 7,5 x 6,5 cm
€ 18,00
Sterrenkwarts Geode

Sterrenkwarts Geode

ca. Ø 10 cm (vanaf 700 gram)
€ 25,00

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Brandwonden". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Hemimorfiet

De kristalsoort "Hemimorfiet" werkt bij "Brandwonden". Hieronder een aantal producten met een "Hemimorfiet" (kristalsoort).

Hemimorfiet hanger
€ 16,50

Chrysocolla

De kristalsoort "Chrysocolla" werkt bij "Brandwonden". Hieronder een aantal producten met een "Chrysocolla" (kristalsoort).

Bergkristal

De kristalsoort "Bergkristal" werkt bij "Brandwonden". Hieronder een aantal producten met een "Bergkristal" (kristalsoort).

Bewuste keuze?