Carneool

Spirituele werking

Carneool is een aardende, stabiliserende, vitaliserende en motiverende edelsteen. Hij laat je op het psychische vlak de kringloop van het leven accepteren en heft zo de angst voor de dood op. Carneool  aardt en verankert in de huidige werkelijkheid. Hij kalmeert woede en verbant emotionele negativiteit. Carneool geeft moed en motiveert tot succes. Verbetert de concentratie en tijdens meditatie zorgt het kristal dat de gedachten van buitenaf niet binnenkomen. Beschermt krachtig tegen negatieve emoties zowel voor die van jezelf als van anderen. Carneool edelsteen helpt om woede en negativisme om te zetten in liefde voor wat er is in het leven. Hij kalmeert woede en verbant emotionele negativiteit. Carneool geeft moed en motiveert tot succes. Werkt goed op het basischakra, de tweede chakra en de zonnevlecht.

Fysieke werking

Carneool geeft levenskracht en vitaliteit. Stimuleert de spijsvertering, heft frigiditeit en impotentie op. Beïnvloedt de vrouwelijke voortplantingsorganen, is goed voor de vruchtbaarheid en helpt ook bij de menopauze. Carneool edelsteen verhelpt rugproblemen. Ook goed in te zetten bij reumatiek, artritis, koude handen en voeten, zenuwpijnen en depressies. Verder heeft het een regulerende werking op de nieren en versnelt het de genezing van botten en gewrichtsbanden en zorgt voor een goede toevoer van bloed naar organen en weefsels. Ook verbetert Carneool de opname van vitaminen en mineralen. Hij geeft moed en motiveert tot succes.

Algemene informatie

Carneool edelsteen is een Calcedoon soort. Een goed verkrijgbaar doorschijnend kristal.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Carneool edelsteen

Waar wordt Carneool gevonden?

Groot-Britannië, Tsjechië, Peru, IJsland, Roemenië, Slowakije, India, Uruguay

Carneool kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Carneool hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Carneool edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Carneool hanger
- Carneool armband
- Carneool ketting
- Carneool knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Carneool handsteen

Carneool handsteen

ca. 80-120 gram
€ 15,00
Carneool knuffelsteen

Carneool knuffelsteen

ca. 19 - 24 gram
€ 6,50
Carneool hanger
€ 7,50
Bewuste keuze?