Chakra's, balanceren en reinigen

Het balanceren en reinigen van je chakra’s

Door je chakra’s te reinigen en balanceren bevrijd je jezelf van blokkades en stilstaande energie. Elohim Bergkristal, Toermalijn, Labradoriet en Zinkblende laten je energie weer stromen waardoor je nieuwe blokkades en fysieke klachten kunt voorkomen.

Er vindt momenteel veel spirituele ontwikkeling plaats in de bovenste chakra's, die leidt o.a. tot ons contact met gidsen en Bovenwereld, het verruimen van ons bewustzijn, evenals het verlichten van de mind en het hart. De onderste chakra's met thema's als macht en onmacht, seksualiteit, innerlijk kind, zekerheid en je bestaansrecht zijn eveneens ontzettend belangrijk voor een evenwichtige spirituele groei.

Pas als alle chakra's geheeld en geopend worden kan een vervullend leven ontstaan. Dan kun je je kwaliteiten in de wereld van stof en materie gaan ontplooien, doelen realiseren en ware onvoorwaardelijke liefde leven.

De volgende edelstenen werken goed bij "Chakra's, balanceren en reinigen".

Zinkblende

De kristalsoort "Zinkblende" werkt bij "Chakra's, balanceren en reinigen". Hieronder een aantal producten met een "Zinkblende" (kristalsoort).

Labradoriet

De kristalsoort "Labradoriet" werkt bij "Chakra's, balanceren en reinigen". Hieronder een aantal producten met een "Labradoriet" (kristalsoort).

Labradoriet Kamerstuk

Labradoriet Kamerstuk

12 x 9 x 12
€ 94,00
Labradoriet, free form klein
€ 24,00

Toermalijn

De kristalsoort "Toermalijn" werkt bij "Chakra's, balanceren en reinigen". Hieronder een aantal producten met een "Toermalijn" (kristalsoort).

Toermalijn armband

Toermalijn armband

ca. Ø 7 cm elastisch
€ 19,50

Bergkristal

De kristalsoort "Bergkristal" werkt bij "Chakra's, balanceren en reinigen". Hieronder een aantal producten met een "Bergkristal" (kristalsoort).

Bewuste keuze?