Chiastoliet

Spirituele werking

Chiastoliet is een krachtige beschermer, heeft de eigenschap om onenigheid in harmonie te veranderen. Deze creatieve edelsteen heeft de kracht om negatieve gedachten en gevoelens te verdrijven, is inzichtgevend en helpt problemen op te lossen. Hij is verbonden met dood en wedergeboorte. Chiastoliet helpt bij de overgang van de ene situatie naar de andere en kan zo ook ondersteunend werken voor mensen die de overgang naar het hiernamaals maken. Hij kalmeert angsten. Activeert het hogere zelf, maakt reizen buiten het lichaam mogelijk. Chiastoliet kristal lost illusies op en kalmeert angsten waardoor de werkelijkheid nu makkelijker onder ogen te zien is. Hij vergroot het analytische vermogen en helpt zo om problemen op te lossen. Hij stabiliseert emoties en zorgt voor afstemming op het doel van de ziel. Werkt ook in op de zonnevlecht.

Fysieke werking

Chiastoliet edelsteen werkt koortsverlagend, bloedstelpend en helpt bij reumatiek, jicht, stijve spieren omdat het verzuring tegen gaat. Goed voor zogende moeders omdat het de melkproductie stimuleert. Tevens harmoniseert Chiastoliet het immuunsysteem. En het versterkt de zenuwen.

Groene Andalusiet

De groene Andalusiet edelsteen (soort Chiastoliet) is een hartreiniger die zorgt voor evenwicht. De door angst veroorzaakte emotionele- en chakrablokkades heft het op.

Algemene informatie

Wordt ook wel kruissteen genoemd.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Chiastoliet edelsteen

Waar wordt Chiastoliet gevonden?

Spanje, Australië, Rusland en Chili

Chiastoliet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Chiastoliet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Chiastoliet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Chiastoliet hanger
- Chiastoliet armband
- Chiastoliet ketting
- Chiastoliet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?