Chrysopraas

Spirituele werking

Chrysopraas edelsteen roept een meditatief gevoel op; laat je weer een deel van het Goddelijk geheel voelen. Geeft een gevoel van vertrouwen, veiligheid en stimuleert onafhankelijkheid. Psychisch werkt het kalmerend, onzelfzuchtig en inzichtgevend. Chrysopraas vermindert oordelen en stimuleert acceptatie van jezelf en anderen. Helpt negatieve emoties als jaloezie en wrok op te lossen. Stimuleert creativiteit en laat verborgen talenten zien. Het kristal geeft energie aan het hart- en heiligbeenchakra en brengt universele energie in het fysieke lichaam. Hij zet aan tot mentale behendigheid en helpt om vloeiend te spreken.

Fysieke werking

Chrysopraas edelsteen heeft een sterk ontgiftende werking, stimuleert de opname van vitamine C, brengt de spijsvertering tot rust en de hormonen in balans. Zware metalen kan Chrysopraas uit het lichaam laten afvoeren. Werkt stimulerend op de lever en alvleesklier. Helpt verder tegen oogkwalen, geestesziekten, claustrofobie, dwangmatigheid, huidziekten, schimmelinfecties en hartkwalen. Chrysopraas geeft universele energie. Ook heelt de steen het innerlijk kind door emotie te bevrijden die sinds de jeugd zijn ingehouden. Hij bevordert ontspanning en goede nachtrust doordat het nachtmerries tegen gaat. Chrysopraas stimuleert zelfaanvaarding en brengt een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Verhelpt onvruchtbaarheid wanneer deze wordt veroorzaakt door een infectie.

Algemene informatie

Chrysopraas is de naam van een heldergroene tot smaragdgroene soort Chalcedoon.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Chrysopraas

Waar wordt Chrysopraas gevonden?

Australië, Verenigde Staten, Tanzania, Rusland, Brazilië, Polen

Chrysopraas kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Chrysopraas hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Chrysopraas edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Chrysopraas hanger
- Chrysopraas armband
- Chrysopraas ketting
- Chrysopraas knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?