Alertheid en concentratie

Welke edelsteen bevordert de concentratie?

Iedereen heeft wel eens moeite om alert te blijven en zich goed te concentreren. Wanneer je merkt dat je concentratie of alertheid te veel schommelt en dat je moeite hebt om je te focussen op de taak die je uitvoert bieden de edelstenen Onyx, Fluoriet, Saffier en Agaat soelaas. Ze brengen het hoofd tot rust, kalmeren de geest en zorgen voor een snelle informatieverwerking. Zodoende kan je leren, studeren of werken met de nodige, gerichte aandacht, afgestemd op de activiteit waar je mee bezig bent.

De volgende edelstenen werken goed bij "Alertheid en concentratie".

Saffier

De kristalsoort "Saffier" werkt bij "Alertheid en concentratie". Hieronder een aantal producten met een "Saffier" (kristalsoort).

Saffier hanger
€ 21,00

Onyx

De kristalsoort "Onyx" werkt bij "Alertheid en concentratie". Hieronder een aantal producten met een "Onyx" (kristalsoort).

Onyx hanger
€ 5,50
Onyx hanger
€ 5,50

Fluoriet

De kristalsoort "Fluoriet" werkt bij "Alertheid en concentratie". Hieronder een aantal producten met een "Fluoriet" (kristalsoort).

Agaat

De kristalsoort "Agaat" werkt bij "Alertheid en concentratie". Hieronder een aantal producten met een "Agaat" (kristalsoort).

Bewuste keuze?