Contact met engelen, gidsen en vorige levens

Edelstenen de helpen bij het contact maken met engelen, gidsen en vorige levens

Doordat de mensheid steeds bewuster wordt is de grens tussen het aardse en het kosmische aan het vervagen. Daardoor wordt het steeds gemakkelijker om contact te maken met engelen, gidsen of vorige levens. Elohim Herkimer Diamant, Danburiet, Hemimorfiet, Seleniet en Larimar zorgen ervoor dat jouw trilling afgestemd wordt op de trillingsfrequentie van het engelenrijk en de kosmische velden.

De Herkimer diamant roept leiding op uit hogere dimensies en is een grote healer. Hij activeert de lichtlichamen, heelt vorige levens en bevordert de doorstroming van goddelijke energie. Hij stimuleert de hogere geestelijke vermogens zoals helder zien, helder weten, de communicatie met engelen en genezende gaven. Danburiet is een spirituele steen met een zeer zuivere en hoge vibratie. Hij brengt het hartchakra op één lijn met het hogere kruinchakra en legt gemakkelijk verbinding met de hogere etherische sferen. Ook bevordert hij lucide dromen. Hemimorfiet is een zachtwerkende steen die de communicatie versterkt met de hoogste dimensies. Hij vergemakkelijkt het contact met gidsen, engelen en andere dimensies. Hij helpt je bij jezelf te blijven en te aarden. Seleniet heeft een hele hoge, verfijnde trilling en is bij uitstek geschikt om contact te maken met engelen. Hij brengt je rechtstreeks in contact met je eigen engelenfrequentie en stemt je daarmee af op het engelenrijk. Larimar is een Atlantissteen die een engelendraad weeft tussen gevoel en verstand. Hij brengt alles Thuis bij Jezelf en in verbondenheid met Al Wat Is. Je voelt duidelijker het grote Engelenwezen dat je Zelf bent.

De volgende edelstenen werken goed bij "Contact met engelen, gidsen en vorige levens".

Herkimer diamant

De kristalsoort "Herkimer diamant" werkt bij "Contact met engelen, gidsen en vorige levens". Hieronder een aantal producten met een "Herkimer diamant" (kristalsoort).

Herkimer Diamant

Herkimer Diamant

ca. 6 x 3 mm
Van € 6,50 voor € 4,55
Herkimer diamant
€ 17,50

Danburiet

De kristalsoort "Danburiet" werkt bij "Contact met engelen, gidsen en vorige levens". Hieronder een aantal producten met een "Danburiet" (kristalsoort).

Hemimorfiet

De kristalsoort "Hemimorfiet" werkt bij "Contact met engelen, gidsen en vorige levens". Hieronder een aantal producten met een "Hemimorfiet" (kristalsoort).

Hemimorfiet hanger
€ 16,50

Seleniet

De kristalsoort "Seleniet" werkt bij "Contact met engelen, gidsen en vorige levens". Hieronder een aantal producten met een "Seleniet" (kristalsoort).

Oranje seleniet hart

Oranje seleniet hart

Ca 5 cm (v.a 100 gram)
€ 9,95

Larimar

De kristalsoort "Larimar" werkt bij "Contact met engelen, gidsen en vorige levens". Hieronder een aantal producten met een "Larimar" (kristalsoort).

Larimar hanger
€ 14,00
Bewuste keuze?