Cyaniet

Spirituele werking

Cyaniet edelsteen werkt kalmerend, stimuleert paranormale vermogens, zorgt voor een integere spirituele houding en versterkt de intuïtie. Door het reinigen van de meridianen brengt Cyaniet de chakra's en verfijnde lichamen op een lijn. Cyaniet brengt hoger liefdeslicht (Lady Nada) in de zonnevlecht en helpt bij aarding. Pas dan wordt je 7e straal actief. Cyaniet werkt kalmerend. Hij vergemakkelijkt de herinnering aan dromen en stimuleert genezende dromen. Ook herstelt hij chi in het fysieke lichaam en de organen. Omdat Cyaniet geen negativiteit vasthoudt hoeft het nooit gereinigd te worden. Op het psychische vlak moedigt het Cyaniet kristal aan de waarheid te spreken en angsten en blokkades te doorbreken. Moedigt zelfexpressie en communicatie aan. Hij verwijdert obstakels, illusies, woede frustratie en stress. De steen vergroot het vermogen om logisch te denken. Spiritueel helpt Cyaniet de rol te tonen van het zelf bij het creëren van oorzaken.

Fysieke werking

Stimuleert om logisch te denken. Brengt de yin en yang energie in evenwicht. Is een natuurlijke pijnstiller. Cyaniet edelsteen werkt genezend bij infecties. Goed in te zetten bij spierziektes, keelklachten, te hoge bloeddruk, schildklier, bijnieren en kleine hersenen (motoriek, aandacht en taal).

Algemene informatie

Cyaniet edelsteen wordt ook wel Kyaniet of Distheen genoemd. Cyaniet vindt men in de kleuren blauw-wit, roze, groen, geel, zwart en grijs. Omdat Cyaniet geen negativiteit vasthoudt, hoeft het nooit gereinigd te worden.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Cyaniet edelsteen

Waar wordt Cyaniet gevonden?

Brazielië

Cyaniet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Cyaniet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Cyaniet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Cyaniet hanger
- Cyaniet armband
- Cyaniet ketting
- Cyaniet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?