Danburiet

Spirituele werking

Danburiet edelsteen heeft een heel zuivere trilling die een verbinding kan leggen met het engelenrijk en toegang kan bieden tot innerlijke leiding. Hij is een steen van het spirituele. Hij activeert zowel intellect als het hoger bewustzijn en beïnvloedt de energie van het hart. Brengt het hart op een lijn met het hogere kruinchakra en opent dit tot het 14e niveau. De intense schittering van Danburiet is afkomstig van het kosmische licht. Door Danburiet kristal te dragen maakt u contact met eeuwige wijsheid en zijn verhelderende en kalmerende werking. Hij kan uitstekend als karmische reiniger ingezet worden. Ook uitstekend voor ingrijpende veranderingen beter te doorstaan. Danburiet vereffent het pad dat voor u ligt en laat de ziel een nieuwe richting inslaan. Naast het ziektebed gelegd is hij een goede stervensbegeleider opdat een bewuste spirituele overgang gemaakt kan worden. Danburiet steen heeft een stimulerende werking op het 3e oog, kruinchakra en hogere chakra. Op het psychische vlak bevordert Danburiet welbehagen, verandert het een weerbarstige houding en zorgt voor geduld en gemoedsrust.

Fysieke werking

Danburiet edelsteen heeft een sterk ontgiftende werking en is goed in te zetten voor lever en galblaas. Hij voegt gewicht aan het lichaam toe waar dat nodig is en ondersteunt de spieren en de motoriek. 

Roze Danburiet

Stimuleert zelfliefde

Algemene informatie

Danburiet is oorspronkelijk ontdekt in Danbury, Connecticut, VS, en dankt daar de naam aan.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Danburiet

Waar wordt Danburiet gevonden?

Verenigde Staten, Mexico, Tsjechië, Zwitserland, Rusland, Myanmar, Japan

Danburiet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Danburiet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Danburiet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Danburiet hanger
- Danburiet armband
- Danburiet ketting
- Danburiet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Danburiet hanger
€ 14,00
Bewuste keuze?