Derde oog (voorhoofdchakra)

Edelstenen die je voorhoofdchakra/derde oog stimuleren

Wil je meer leven vanuit je intuïtie en Hogere Zelf? Elohim Lapis Lazuli, Apatiet, Fluoriet, Amethist en Amazoniet stemmen je af op je hogere lichtlichamen en verruimen je bewustzijn. Ze stimuleren je spirituele ontwikkeling en heldere gaven en helpen bij het vinden van balans tussen het aardse en het kosmische.

Lapis Lazuli is de zienerssteen van het oude Egypte. Hij bevordert en grondt spiritueel bewustzijn, opent het derde oog voor je levensmissie en versterkt de intuïtie. Ook vergemakkelijkt hij spirituele reizen en maakt hij dromen helder. Hij is de brenger van de Gouden en Blauwe kosmische stralen en activeert het functioneren vanuit de Bron. Apatiet, en dan met name de speciaal geprogrammeerde Blauwe Elohim Apatiet bol, zuivert en stimuleert het derde oog, zorgt voor nieuwe inzichten en activeert je heldere en paranormale vermogens. Hij geeft toegang tot de Akasha-kronieken en helpt om herinneringen uit vorige of parallelle levens terug te halen. Hij stimuleert je spirituele ontwikkeling en wijst je de weg naar je levensdoel. Fluoriet werkt samen met lichtmeesters en galactische stralen en maakt contact met andere dimensies mogelijk. Het verbindt de beide hersenhelften met elkaar en daarmee ook het mannelijke en vrouwelijke in jezelf. Een balansbrenger die het kosmische met het aardse verbindt. Amethist is een steen met een zeer hoge vibratie. Hij verruimt je bewustzijn, brengt rust in je hoofd en opent je intuïtie en heldere gaven. Hij helpt je afstemmen op je Hogere Zelf en verbindt je met je Goddelijke oorsprong. Amazoniet heeft een zuiverende werking, verdrijft negativiteit en opent je voorhoofdschakra en intuïtie. Hij harmoniseert en brengt balans: hij brengt het mannelijke en vrouwelijke bij elkaar, evenals je verstand en gevoel waardoor je stabieler in je stemmingen bent.

De volgende edelstenen werken goed bij "Derde oog (voorhoofdchakra)".

Lapis lazuli

De kristalsoort "Lapis lazuli" werkt bij "Derde oog (voorhoofdchakra)". Hieronder een aantal producten met een "Lapis lazuli" (kristalsoort).

Fluoriet

De kristalsoort "Fluoriet" werkt bij "Derde oog (voorhoofdchakra)". Hieronder een aantal producten met een "Fluoriet" (kristalsoort).

Amethist

De kristalsoort "Amethist" werkt bij "Derde oog (voorhoofdchakra)". Hieronder een aantal producten met een "Amethist" (kristalsoort).

Amazoniet

De kristalsoort "Amazoniet" werkt bij "Derde oog (voorhoofdchakra)". Hieronder een aantal producten met een "Amazoniet" (kristalsoort).

Apatiet

De kristalsoort "Apatiet" werkt bij "Derde oog (voorhoofdchakra)". Hieronder een aantal producten met een "Apatiet" (kristalsoort).

Akasha Apatiet bol - incl. houder

Akasha Apatiet bol - incl. houder

ca. Ø 7 cm; 600 - 700 gram
€ 69,00
Apatiet handsteen

Apatiet handsteen

ca. 5 x 3,5cm; 100-130 gram
€ 12,50
Bewuste keuze?