Doorbreken oude patronen

Je voelt je onzeker of angstig. Je durft niet om jezelf te laten zien of je loopt telkens in dezelfde cirkeltjes rond. De Elohim edelstenen Bergkristal, Rookkwarts, Versteend hout, Toermalijnkwarts en Agaat helpen je om te doorbreken wat je niet meer wilt maar niet vanaf lijkt te komen. Oeroude gedragspatronen komen los, negatieve energieën worden getransformeerd en verwijderd en schaduwstukken worden losgetrild. Hierdoor lukt het je om uit de herhaling te stappen en ontstaat de ruimte om je “Ware Zelf” te belichamen in het hier en nu.

De volgende edelstenen werken goed bij "Doorbreken oude patronen".

Versteend hout

De kristalsoort "Versteend hout" werkt bij "Doorbreken oude patronen". Hieronder een aantal producten met een "Versteend hout" (kristalsoort).

Versteend Hout schijfjes

Versteend Hout schijfjes

ca. 7 x 6 cm (70-120 gram)
€ 19,50
Versteend hout handsteen
€ 12,50

Toermalijn

De kristalsoort "Toermalijn" werkt bij "Doorbreken oude patronen". Hieronder een aantal producten met een "Toermalijn" (kristalsoort).

Toermalijn armband

Toermalijn armband

ca. Ø 7 cm elastisch
€ 19,50

Agaat

De kristalsoort "Agaat" werkt bij "Doorbreken oude patronen". Hieronder een aantal producten met een "Agaat" (kristalsoort).

Rookkwarts

De kristalsoort "Rookkwarts" werkt bij "Doorbreken oude patronen". Hieronder een aantal producten met een "Rookkwarts" (kristalsoort).

Rookkwarts hanger
€ 10,00

Bergkristal

De kristalsoort "Bergkristal" werkt bij "Doorbreken oude patronen". Hieronder een aantal producten met een "Bergkristal" (kristalsoort).

Bewuste keuze?