Bergkristal dubbeleinder doorstromings kristal set

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 45,30
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca. 7 cm (30 gram)

Set van twee Bergkristal dubbeleinder doorstromings kristallen. De Bergkristallen zijn overwegend helder met hier en daar wat wolkjes en insluitsels en met aan elke kant een natuurlijke glad geslepen punt.

De met de Krachtplaats-energie opgeladen Elohim dubbeleinder doorstromings edelstenen dragen de GoudenTijd- energie en zijn sterk werkzaam op meerdere lagen. Hiermee ontlaad je dagelijks blokkades en spanningen, heal je je chakra’s, gezondheid en aura doorstroming. Tevens ontvang je helende frequenties voor je fysieke gestel, zelfrealisatie, je innerlijk gouden kind, kristallijnen wezen en je doel op aarde door de Krachtplaats-energie.

Ga elke dag, of tenminste 3 x p.w. 10 minuten met in elke hand een Bergkristal dubbeleinder doorstromings edelsteen zitten of liggen.

Afmeting: variërend van 45 mm x 28 mm tot 65 mm x 19 mm

Gebruiksaanwijzing en werking van doorstromingskristallen

Klik hier voor meer informatie

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Beroepsopleiding Kosmisch Kristal Master

phi-kristal99-5.jpgWil je leren om (intuïtief) te werken met kristallen en edelstenen op multidimensionale, kosmische en aardse wijze? Als Kristal Master en edelsteentherapeut leer je hoe je op vakkundige wijze edelsteen chakraleggingen en kristaladviezen kunt geven om zowel bewustwordingsprocessen als probleemsituaties of ziekten te begeleiden. Hierbij komt het symptoom zowel als de innerlijke oorzaak aan bod.

 

Lees hier meer over

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?