Ruwe Amethist doorstromingskristallen

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Amethist cluster Kamerstuk

Amethist cluster Kamerstuk

Ongeveer 25 x 17 x 11cm
€ 495,00
Merlijn Amethist Punt
€ 49,00
Bergkristal cluster ruw M

Bergkristal cluster ruw - M

ca 7 x 5 x 4 cm
€ 31,00
€ 16,00
Laatste exemplaar!

ca 8 x 2 x 2 cm (50 gram)

Set van 2 stuks

Ruwe Amethist doorstromingskristallen zijn bijzonder fijn om vast te houden of om op een chakra's te leggen. Op het voorhoofdchakra en nekchakra helpt het bijvoorbeeld bij hoofdpijn en inspiratie.

Elohim Amethist is een zeer krachtige en beschermende spirituele steen met een bijzonder hoge vibratie. Hij verbindt je met je eigen Goddelijke oorsprong en opent je intuïtie en geestelijke en spirituele ontwikkeling.

Ruwe Amethist doorstromingskristallen ontspannen, waardoor je beter kunt afstemmen op je hogere Zelf. Hij haalt je uit je hoofd en verlicht bij fysieke, emotionele of psychische stress. De Amethist doorstromingskristallen helpen bij in- en doorslaapproblemen en nachtmerries, bij spataderen, suikerziekte, hyperventilatie, nek- en schouderklachten en hoofdpijn. Elohim Amethist helpt je het verlies van een dierbare te verwerken en werkt ondersteunend bij verslavingen.

De ruwe amethist bevat van nature oneffenheden en donkere vertroebeling.
De kristallen zijn niet geslepen en hebben daardoor ook niet altijd een gave punt. Dit doet echter niets af aan de krachtige werking!

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Beroepsopleiding Kosmisch Kristal Master

phi-kristal99-5.jpgWil je leren om (intuïtief) te werken met kristallen en edelstenen op multidimensionale, kosmische en aardse wijze? Als Kristal Master en edelsteentherapeut leer je hoe je op vakkundige wijze edelsteen chakraleggingen en kristaladviezen kunt geven om zowel bewustwordingsprocessen als probleemsituaties of ziekten te begeleiden. Hierbij komt het symptoom zowel als de innerlijke oorzaak aan bod.

 

Lees hier meer over

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?