Duizeligheid

Een gevoel alsof alles om je heen draait; een licht gevoel in je hoofd; een onvast gevoel in je benen. In het geval van duizeligheid kunnen de Elohim edelstenen Malachiet, Rozenkwarts, Bergkristal en Barnsteen verlichting bieden. Duizeligheid betekent dat je een overdreven hoeveelheid van indrukken, gegevens en details in je hebt opgenomen. Deze wirwar van gedachten, ideeën of spirituele ervaringen leidt tot wankelheid in je hoofd. Malachiet, Rozenkwarts, Bergkristal en Barnsteen helpen je om eerst jezelf weer bewust te vinden, geworteld in je eigen basis zodat je niet meer overweldigd wordt. Je wordt weer Meester van jezelf. Dan pas ga je openstaan voor anderen en kies je wat je tot je toe wilt nemen of wat je wilt verwerpen.

De volgende edelstenen werken goed bij "Duizeligheid".

Barnsteen

De kristalsoort "Barnsteen" werkt bij "Duizeligheid". Hieronder een aantal producten met een "Barnsteen" (kristalsoort).

Bergkristal

De kristalsoort "Bergkristal" werkt bij "Duizeligheid". Hieronder een aantal producten met een "Bergkristal" (kristalsoort).

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Duizeligheid". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Malachiet

De kristalsoort "Malachiet" werkt bij "Duizeligheid". Hieronder een aantal producten met een "Malachiet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?