Dwangmatige gedachten

Welke edelstenen helpen bij dwangmatige gedachten of gedrag?

Soms kan je dingen denken of doen, die je eigenlijk helemaal niet wil. Een vervelende gedachte komt telkens plotseling in je hoofd op of je hebt het gevoel dat je iets moet doen om je beter te voelen. De Elohim edelstenen Lepidoliet, Toermalijnkwarts en Chrysopraas helpen je om deze obsessies te doorzien en om te aanvaarden dat je het leven niet altijd onder controle kunt houden.

Ze moedigen je aan om meer spontaneïteit in je leven toe te laten en meer vertrouwen te ontwikkelen in je eigen natuur, intuïtie en kracht. Dat helpt je om oude angsten en gedragspatronen los te laten en voluit te gaan leven. Ze stimuleren om te gaan handelen en vanuit je creativiteit te leven. Niet (op voorhand) zitten denken, plannen, vrezen, enz. maar in het hier en nu tot actie komen. Door te stoppen met jezelf blokkeren en frustreren kan je in vrijheid gaan leven zonder dwang.

De volgende edelstenen werken goed bij "Dwangmatige gedachten".

Chrysopraas

De kristalsoort "Chrysopraas" werkt bij "Dwangmatige gedachten". Hieronder een aantal producten met een "Chrysopraas" (kristalsoort).

Toermalijn

De kristalsoort "Toermalijn" werkt bij "Dwangmatige gedachten". Hieronder een aantal producten met een "Toermalijn" (kristalsoort).

Toermalijn armband

Toermalijn armband

ca. Ø 7 cm elastisch
€ 19,50

Lepidoliet

De kristalsoort "Lepidoliet" werkt bij "Dwangmatige gedachten". Hieronder een aantal producten met een "Lepidoliet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?