Dyslexie

Heb jij of je kind last van dyslexie?

De Elohim edelstenen Sugeliet, Fluoriet, Zwarte toermalijn en Saffier bieden verlichting. Dyslexie is geen ziekte, maar heeft veeleer te maken met de kronkelige weg die je hersenen soms maken ten gevolge van je karakter of een bepaalde (zij het onbewuste) ingesteldheid in het leven. Vaak gaat het hier om eigengereide of eigenzinnige mensen, die hun originele weg willen volgen. In dyslexie schuilt vaak een (onbewust) verzet tegen het nog langer de voorschriften en regels volgen van de ‘maatschappij’, van de opvoeders: “men zal het zelf wel uitzoeken.” Anderzijds schuilt hierin ten slotte het gevoel van onvermogen, ten gevolge van het ‘ik wil niet meer’, om de ander nog te gaan verstaan of te gaan lezen zoals die andere dat zou willen.

Sugeliet, Fluoriet, Zwarte toermalijn en Saffier helpen je om de waarde in jezelf te vinden en het Imago naar de buitenwereld toe af te bouwen. Zowel streefdrang als faalangst wordt verzacht. Ze helpen je om eerst jezelf te leren begrijpen en in eerlijke communicatie met jezelf te staan. Pas dan kun je leren ook met de anderen in een gezonde communicatie te treden.

De volgende edelstenen werken goed bij "Dyslexie".

Zwarte toermalijn

De kristalsoort "Zwarte toermalijn" werkt bij "Dyslexie". Hieronder een aantal producten met een "Zwarte toermalijn" (kristalsoort).

Saffier

De kristalsoort "Saffier" werkt bij "Dyslexie". Hieronder een aantal producten met een "Saffier" (kristalsoort).

Saffier hanger
€ 21,00

Sugeliet

De kristalsoort "Sugeliet" werkt bij "Dyslexie". Hieronder een aantal producten met een "Sugeliet" (kristalsoort).

Sugeliet hanger
€ 17,50

Fluoriet

De kristalsoort "Fluoriet" werkt bij "Dyslexie". Hieronder een aantal producten met een "Fluoriet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?