Barnsteen hanger (Amber)

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Populair
Saffier hanger
€ 21,00
€ 13,50
Direct leverbaar

Geactiveerde Barnsteen hanger (Amber)

Barnsteen is eigenlijk geen kristal, maar een miljoenenjaren oude gestolde en gefossiliseerde boomhars en daardoor heel licht van gewicht. Barnsteen wordt ook wel Amber genoemd. Deze overduidelijk zonnige steen vertelt je dat het leven vol levensvreugde en warmte is en dat je er mag zijn. Daarmee neemt hij angsten, die de verwerkelijking van de persoonlijke en hogere doelen in de weg staan, van je weg en opent je voor innerlijke bewustwording. Barnsteen hanger helpt je om je plek in te nemen, brengt zonnekracht en versterkt zelfvertrouwen.

Deze Barnsteen hanger haalt hele oude kennis en wijsheid in je naar boven. Absorbeert pijn en negativiteit, vermindert gewichtsproblemen, helpt bij hooikoorts, suikerziekte, darmen en reuma en werkt als een natuurlijk antibioticum. Zeer geschikt voor mensen die zichzelf niet goed genoeg vinden. De Barnsteen/Amber hanger werkt verwarmend en helend op het zonnevlechtchakra. Ook voor kinderen met doorkomende tandjes is Barnsteen (Amber) heel fijn om te dragen. Het is daarbij belangrijk om de steen op de huid te dragen. De hanger verlicht namelijk de pijn en reduceert het kwijlen.

We lijmen de hanger met de hand, in plaats van deze te doorboren. Zo blijft het energieveld van de steen optimaal werkzaam.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen werking en (spirituele) betekenis

Edelstenen hebben enerzijds een helend vermogen door de minerale samenstelling die langzaam door het lichaam opgenomen wordt als je het kristal op je blote huid draagt. Anderzijds helen kristallen door hun trillingsgetal, psyche, hart en ziel. Wil je meer weten over de werking en betekenis van een bepaalde edelsteen? Of informatie hebben over welke edelsteen je bij een bepaalde thema/klacht of sterrenbeeld kunt gebruiken?

Hier lees je meer over de werking en betekenis van alle edelstenen in ons assortiment

Hier vind je meer dan 200 (fysieke) klachten/thema's met edelsteen advies

Hier lees je welke Elohim edelstenen het beste bij jou sterrenbeeld past

Wil je advies? Het Elohim team helpt je graag bij het maken van je keuze met een vrijblijvend verkoopadvies of via een persoonlijk kort (telefonisch) readingsconsult.

Verzorging van edelstenen en kristallen

edelstenen reinigen en opladen, grafische weergaveEdelstenen zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Ze schenken licht, bescherming en heling en nemen spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Het is belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden. Je kunt dit volgens deze stappen doen.

 

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren