Barnsteen hanger (Amber)

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Populair
7 metalen pendel

7 metalen pendel

ca. 24 cm
€ 21,50
€ 13,50
Direct leverbaar

Geactiveerde Barnsteen hanger (Amber)

Barnsteen is eigenlijk geen kristal, maar een miljoenenjaren oude gestolde en gefossiliseerde boomhars en daardoor heel licht van gewicht. Barnsteen wordt ook wel Amber genoemd. Deze overduidelijk zonnige steen vertelt je dat het leven vol levensvreugde en warmte is en dat je er mag zijn. Daarmee neemt hij angsten, die de verwerkelijking van de persoonlijke en hogere doelen in de weg staan, van je weg en opent je voor innerlijke bewustwording. Barnsteen hanger helpt je om je plek in te nemen, brengt zonnekracht en versterkt zelfvertrouwen.

Deze Barnsteen hanger haalt hele oude kennis en wijsheid in je naar boven. Absorbeert pijn en negativiteit, vermindert gewichtsproblemen, helpt bij hooikoorts, suikerziekte, darmen en reuma en werkt als een natuurlijk antibioticum. Zeer geschikt voor mensen die zichzelf niet goed genoeg vinden. De Barnsteen/Amber hanger werkt verwarmend en helend op het zonnevlechtchakra. Ook voor kinderen met doorkomende tandjes is Barnsteen (Amber) heel fijn om te dragen. Het is daarbij belangrijk om de steen op de huid te dragen. De hanger verlicht namelijk de pijn en reduceert het kwijlen.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammerd: wat betekent dat?

rozenkwartstuinedelsteen3.jpgAlle producten die homemade gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren worden geopend en geactiveerd. Tijdens deze 13 dimensionale activatie ankeren de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam.Lees hier aanvullende informatie over 13 dimensionale Elohim producten

Edelstenen werking en (spirituele) betekenis

edelsteenlegging.jpgEdelstenen hebben enerzijds een helend vermogen door de minerale samenstelling die langzaam door het lichaam opgenomen wordt als je het kristal op je blote huid draagt. Anderzijds helen kristallen door hun trillingsgetal, psyche, hart en ziel. Wil je meer weten over de werking en betekenis van een bepaalde edelsteen? Of informatie hebben over welke edelsteen je bij een bepaalde thema/klacht of sterrenbeeld kunt gebruiken?

Hier lees je meer over de werking en betekenis van alle edelstenen in ons assortiment

Hier vind je meer dan 200 (fysieke) klachten/thema's met edelsteen advies

Hier lees je welke Elohim edelstenen het beste bij jou sterrenbeeld past

Wil je advies? Het Elohim team helpt je graag bij het maken van je keuze met een vrijblijvend verkoopadvies of via een persoonlijk kort (telefonisch) readingsconsult.

Verzorging van edelstenen en kristallen

edelstenen reinigen en opladen, grafische weergaveEdelstenen zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Ze schenken o.a. licht, bescherming, heling, het worden van Wie je echt bent en nemen spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Het is belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden. Je kunt dit volgens deze stappen doen.

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

diverse kristallen en edelstenen2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telephonewitteachtergrond.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren