5 tips bij het online kopen van edelstenen

Op zoek naar de perfecte edelsteen of kristal?

Voor het uitgebreid assortiment aan edelsteenhangers en knuffelstenen klik je hier. Of ben je zoek naar een mooi stuk voor in huis, tuin, kantoor of praktijk?

Bekijk hier het hele assortiment

 

Waar moet je opletten bij het online kopen van een edelsteen of kristal?

Bij het (online) kopen van een edelsteen of kristal zijn een aantal zaken belangrijk om op te letten. Je wilt immers lang kunnen genieten van je aankoop. Zeker als je de edelsteen gebruikt voor het verlichten van fysieke en mentale klachten, spirituele groei, bescherming, bewustzijnsverruiming, aarding, ontspanning of liefde (voor jezelf). Door de vele aanbieders is in de loop der jaren een groot verschil in kwaliteit ontstaan. Let daarom op de volgende punten:

1. Is de steen ongeschonden?13 dimensionaal geopende Bergkristal van het Elohim Centre online kopen

Vaak worden edelstenen doorboord. Dit doet men om er een hangertje van te maken. Het doorboren van edelstenen kan de energetische werking (flink) verstoren. Hierdoor gaat de kwaliteit merkbaar achteruit en zul je doorgaans minder hebben aan de heilzame werking. De beste edelsteen hangertjes zijn gelijmd. Door te lijmen blijft de krachtige werking intact. En daar gaat het uiteindelijk om. En als het goed gelijmd is lijkt het ook nog mooier!

2. Is de edelsteen geschoond en multidimensionaal geopend en geactiveerd?

Als edelstenen, kristallen en mineralen uit de grond en aarde worden gedolven zijn ze in een energetische "slaapstand". Dat wil zeggen dat de steen niet straalt en mat en dof kan aanvoelen. Dit blijft zo totdat de stenen en mineralen met mensen in aanraking komen die het wezen en de bezieling van de steen of mineraal zien en aanvoelen. De bezieling en de geneeskracht van de kristallen gaan dan verder open. Dit gebeurt vrijwel nergens in de wereld, zeker niet op alle 13 dimensie lagen zoals bij het Elohim Centre. Het is dus belangrijk om je stenen te kopen bij winkels die kristallen, edelstenen en mineralen erkennen als krachtige en helende, multidimensionale wezens. Door het openen en activeren zoals dat op het Elohim Centre gebeurt worden de krachten van moeder aarde, de natuurwezens, sterrenmeridianen en alle 13 bewustzijnslagen actief in de edelstenen en kristallen. Dit geeft ze een ongekende kracht en schoonheid!


Prachtige Elohim Amethist edelsteen die online gekocht kan worden3. Krijg je professioneel en eerlijk advies?

Omdat je serieus met je klacht of wens wilt omgaan is het belangrijk dat je goede ondersteuning zoekt van iemand die geschoold en integer is en het liefst ook heldere kwaliteiten in huis heeft zoals heldervoelen, -weten en -zien. Hierdoor zul je advies op maat krijgen waarin je hele wezen (holistisch) meegenomen wordt en haal je stenen in huis die diepergaand voor jouw wens of doel werkzaam zijn. De edelsteen wordt dan niet alleen afgestemd op het probleem, maar ook op de dieperliggende oorzaak. Het Elohim Centre geniet landelijke bekendheid voor het geven van o.a. edelsteen opleidingen en workshops en traint haar winkelmedewerkers in het geven van professioneel, eerlijk en heldervoelend advies, zoals bijvoorbeeld hoe je edelstenen het beste kunt reinigen en opladen. Advies wordt ook gegeven middels een gratis 5 minuten telefonisch consult. Lees daarover meer.

Ook kun je er op letten of op de webshop duidelijke informatie wordt verschaft over het product waarin je geïnteresseerd bent. Beschrijft het niet alleen de fysieke werking maar wordt ook gesproken over de energetische en spirituele werking op je ziel, aura, chakra's en de verschillende dimensies, dan zegt dat al een hoop over de kennis. Lees bijvoorbeeld deze uitgebreide informatie over de bergkristal en amethist

4. Heeft de aanbieder ook een fysieke winkel waar je edelstenen kunt kopen?

Het is altijd prettig als je ook naar een echte spirituele winkel toe kunt gaan. Daar kun je de edelstenen, kristallen en mineralen zelf zien, voelen en ervaren. Het geeft ook een stukje vertrouwen. Tevens is het een goede manier om te kijken hoe de winkelmedewerkers met de edelstenen en kristallen omgaan en of er met zorg en aandacht wordt gewerkt. Tegenwoordig zijn een hoop online webshops actief zonder een fysiek bezoekadres. De kwaliteit en dienstverlening blijft daardoor toch altijd twijfelachtig. Heb je de mogelijkheid bezoek dan ook eens de fysieke winkel, het is alleen al heerlijk om tussen al dat moois rond te neuzen in de fijne energie.

5. Voelt het goed?

Het allerbelangrijkste: voelt het voor jou goed. Is het een plezierige winkel of webshop, spreekt de omschrijving van het product je aan, zijn de medewerkers vriendelijk, en bovenal, hoe voelen de edelstenen en kristallen? Luister altijd naar je gevoel of je eerste ingeving.
Door op bovenstaande punten te letten verzeker jij jezelf ervan een kwalitatief goede aankoop te doen. En daar gaat het uiteindelijk om.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren