Deva kruidenhanger bio Herderstasje van de Elohim Krachtplaats

Deva kruidenhanger bio Herderstasje van de Elohim Krachtplaats
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 14,90
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 10 gram

Home made Bio Herderstasje Deva kruidenhanger met liefde gemaakt op de Elohim Krachtplaats.

Eigenschappen:
Elohim Herderstasje lost diepe eenzaamheid of ‘jezelf voorbij rennen’ in liefde op. Heb je het altijd druk en ren je jezelf gemakkelijk voorbij waardoor je je hart niet verder kunt openen? Ben je vurig en brand je jezelf op? Het ver-oudersproces gaat dan ook sneller! Elohim Herderstasje leert je dan te leven in het nu en brengt rust. Tevens helpt het  bij een snel herstel, nieuwe levenslust en optimisme. Het brengt vergeving en zachtheid vanuit onvoorwaar-delijke liefde, puurheid en Christuskracht. Het brengt ook bevroren delen in jezelf naar boven en helpt ze transfor-meren. Helpt bekkenbodemspieren, blaas, hart- en bloedvaten, bloeddruk en ontzuurt.

Fysieke werking van de Elohim Bio Herderstasje Deva kruidenhanger:
Bio Herderstasje Deva kruidenhanger kalmeert het zenuwstelsel, hart en helpt de vrouwelijke organen. De Devahanger ondersteunt het zelfgenezend vermogen van het hart, de bloeddruk en reiniging van de wanden van de bloedvaten zodat er minder kans is op aderverkalking. Blaas, baarmoeder en hartspieren worden sterker. Herderstasje reguliert de hypofyse, hormoonhuishouding en vochthuishouding. De Bio Devahanger Herderstasje ondersteunt de bloedstelpende werking bij heftige menstruatie of bloedende aambeien en  kunnen worden ingezet bij vaatkrampen. Ze is een goed vrouwenkruid bij witte vloed en PMS. Ook tijdens de overgang, bij vleesbomen, poliepen, ouderdomskwalen of bij hartritmestoornissen kan ze ondersteunend worden gebruikt.

* Prijs is inclusief spiraalhanger en koordje.

Naam
Herderstasje (Capsella bursa pastoris) betekent letterlijk tasje van de herder.

Leven in het Nu, rustbrenger
Deze liefdevolle en krachtige Bio kruiden devahanger laten bevroren delen in jezelf smelten, brengen je rust en laten je leven in het NU. Zwakke bekkenbodemspieren, slappe spieren, verzakking en blaaszwakte ontvangen de kracht van Herderstasje graag! Ze zorgt voor doorstroming, doorbloeding, ontspanning, stevigheid en werkt geruststellend op hoge zowel als lage bloeddruk en het hart.

Een snel herstel na volledige uitputting
De Elohim Bio Devahanger kan meehelpen aan een snel herstel, nieuwe levenslust en optimisme.

Liefde laat de hormonen weer goed werken bij de mens die weinig stil staat bij zichzelf
Ook voor die mens die het snel warm heeft brengt Elohim Bio Herdertasje  Devahanger, genezende eigenschappen. Herderstasje brengt vergeving en zachtheid naar jezelf en anderen vanuit onvoorwaardelijke liefde. De Elohim Bio  Herderstasje Devahanger opent het hartchakra. Je hartchakra, de Christusfrequentie en je emoties worden geaard. Je kunt  vanuit je hart nu rustig de volgende stap maken. Onvoorwaardelijke Liefde opent zich in je. Voor jezelf en anderen. De Devahanger  maakt je zacht en helpt verkrampingen, kwetsbaarheid en onzekerheid los te laten en NU te Leven! Herderstasje staat voor onvoorwaardelijke liefde en pure sereniteit!

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Medicinale kruidentincturen en deva kruidenhangers

1-kamille2.jpgOp de Elohim Krachtplaats, groeien in het eenheidsliefdeslicht, meer dan honderd verschillende plantensoorten. Wilde orchidee, goudsbloem, venkel, hop, agrimonie- en  nog veel meer. Vanaf midden juni is het een waar paradijs vol heilzame planten. Alles ruikt er heerlijk en overal zie je vlinders, vogels, eekhoorns en hoor je bijen en andere bestuivers zoemen. In deze rijke en krachtige natuur groeien ook onze medicinale kruiden en groentes.

Samen met de natuurspirits zorgt het team liefdevol voor de helende tuinen, de groentes en kruiden voor het huiskamerrestaurant en de biologische kruidentincturen die in de Elohim (web)winkel verkocht worden. Het klinkt misschien gek maar op de Krachtplaats doet ieder zijn missie voor de nieuwe samenleving. De kruidentincturen zijn daarom 100% natuurlijk zonder siliconen, synthetische conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Elohim Bio kruidentincturen en deva kruidenhangers zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden tincturen en hangers en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?