Deva kruidenhanger bio Goudsbloem van de Elohim Krachtplaats

Deva kruidenhanger bio Goudsbloem van de Elohim Krachtplaats
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 14,90
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 10 gram

Home made Bio Goudsbloem Deva kruidenhanger met liefde gemaakt op de Elohim Krachtplaats.

Eigenschappen:
De goudsbloem is een typische zonneplant, die je geweldige levenskracht en optimisme geeft. De biologische Goudsbloem Deva kruidenhanger versterkt je basisgevoel dat je er mag zijn. Het heelt je diepere basis onzekerheid en onveiligheid. Het heelt je Oorsprong door de ervaring dat je- om wie je bent, niet om wat je doet-, een plek verdient in het hart van anderen. Goudsbloem helpt je ”ware zelf-ik” te bekrachtigen zodat je levensenergie niet blokkeert zoals o.a. bij matheid, vermoeidheid en burn-out gebeurt.

Fysieke werking van de Elohim Bio Goudsbloem Deva kruidenhanger:
Wondgenezing, helpt de celproductie, voorkomt dat schimmels en bacteriën in de wond zich kunnen vermeerderen - In te zetten bij moeilijk genezende wonden aan de huid, kloven, wratten, huidkanker, wildvleesvorming en littekenvorming - Bij verstuikingen - Zweetafdrijvend - Bij spruw, insectenbeten, brandwonden, zonnebrand, ter verlichting bij waterpokken en mazelen, zwemmerseczeem, luieruitslag, een antischimmel middel - Ontkrampende werking op de spijsvertering, wormdrijvend - Bij inwendige bloedingen, tandvleesontsteking, maagzweer, aambeien, Lymdrijvende werking - Ontkrampend bij pijnlijke menstruatie.

Alles wordt door de positieve kracht van de goudsbloemen losgemaakt wat zich als oude innerlijke verwondingen heeft vastgezet en is neergeslagen.

* Prijs is inclusief  spiraalhanger en koordje.

Naam:
De naam Goudsbloem (Caltha) komt van het Griekse Kalathos, dat betekent korfje of schaaltje naar de vorm van de bloemen.

Goudsbloem; een krachtige stengel met daarop prachtig omhooggerichte bloembladeren en zaden. Tot in de hemel van je grote Zelf brengt goudsbloem je innerlijk kind!

Wist je dat Goudsbloem Deva hanger je helpt in contact te komen met natuurwezens?

 Zonnige, vitale levensenergie, optimisme en blijheid
 Alle zwaarte uit lichaam en geest wordt door Goudsbloem tinctuur zowel als Devahanger losgemaakt waardoor de blije levensenergie weer op alle terreinen van het lichaam kan stromen en schonen. Verharde klieren, ontlasting, menstruatie klachten, energieverlies, pijnen, ontstekingen, zweren, galbulten, steenpuisten, abcessen, eczeem, berg, droge huiduitslag,  hoge bloeddruk, keel- of oorontsteking, bloedarmoede, griep, verkoudheid, duizeligheid, maag, maagdarm-slijmvlies of mondzweertjes laten de opgehoopte psychische of emotionele stagnatie weer los. Cellen kunnen d.m.v. de  Bio Goudsbloem tinctuur, de Bio Devahanger en de Bio Goudsbloem zalf,  vernieuwen en op helende wijze gaan functioneren.

Door blijven bloeien
Als de levensenergie door levenssituaties wordt geblokkeerd kan de blije, optimistische mens met genoeg levensenergie, van binnen langzaam wegkwijnen. Voor elk mens is het belangrijk zijn ware Zelf verder te ontwikkelen, te gebruiken en aan het leven, vol vernieuwing, te blijven meedoen. Als dit stagneert kunnen fysieke stagnatieklachten maar ook kanker ontstaan. De mens is net als Goudsbloem, ze is bedoeld, zonder stagnatie, te blijven openen, zich te uiten en vanuit vanzelfsprekenheid door te blijven groeien en bloeien.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Medicinale kruidentincturen en deva kruidenhangers

1-kamille2.jpgOp de Elohim Krachtplaats, groeien in het eenheidsliefdeslicht, meer dan honderd verschillende plantensoorten. Wilde orchidee, goudsbloem, venkel, hop, agrimonie- en  nog veel meer. Vanaf midden juni is het een waar paradijs vol heilzame planten. Alles ruikt er heerlijk en overal zie je vlinders, vogels, eekhoorns en hoor je bijen en andere bestuivers zoemen. In deze rijke en krachtige natuur groeien ook onze medicinale kruiden en groentes.

Samen met de natuurspirits zorgt het team liefdevol voor de helende tuinen, de groentes en kruiden en de biologische kruidentincturen die in de Elohim (web)winkel verkocht worden. Het klinkt misschien gek maar op de Krachtplaats doet ieder zijn missie voor de nieuwe samenleving. De kruidentincturen zijn daarom 100% natuurlijk zonder siliconen, synthetische conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Elohim Bio kruidentincturen en deva kruidenhangers zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden tincturen en hangers en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?