Deva kruidenhanger bio Madeliefje van de Elohim Krachtplaats

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 14,90
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 10 gram

Home made Bio Madeliefje Deva kruidenhanger  met liefde gemaakt op de Elohim Krachtplaats.

Eigenschappen:
De Elohim Bio Madeliefje Deva activeert je lichtvoetig, blije magische kind dat alles vanuit vanzelfsprekenheid creeërt. Ook je Merlin bewustzijn en magisch zielekind openen.
Madeliefje haalt vastgezette onveiligheid uit je basischakra, maakt verkrampte overlevings houdingen los, brengt je naar de kwetsbare stukjes in jezelf. Ze geeft je persoonlijkheid en ziel een gevoel van geliefd zijn waardoor je gespannen doekracht, hart-, vaat- en spier spanningen  en krampen ook kunnen afnemen. Sta jezelf ook toe om te zakken, verzachten en kwetsbaar te zijn. De Elohim madelief tinctuur verheldert je energie en bevestigd je. Je bent beter bestand tegen negatieve invloeden van buiten af.

Fysieke werking van de Elohim Bio Madeliefje Deva kruidenhanger:
Bij huidproblemen gecombineerd met koorts: mazelen, rode hond etc. - Steenpuisten en rode huiduitslag - Wonden - Kneuzingen - Fibromyalgie - Spierpijn - Spieraandoeningen - Jicht - Bij vaatvernauwing - Alternatieve bloedverdunner - Verbetert spataders - Maakt geestelijk blijer - Leverstuwing - Nierstenen - Longtering, astma, hoest.

* Prijs is inclusief  spiraalhanger en halskoordje.

 

Naam:
De naam Madeliefje (Bellis Perennis) komt uit het Latijn ‘bellus' (mooi, lief) en ‘perennis' (door het hele jaar heen).

Engeltjes waren met sterretjes in de hemel aan het spelen. Er stond een muur om hun speelplaats. Daar mochten zij niet overheen, want aan de andere kant speelden duiveltjes. Maar kinderen zijn nieuwschierig en zo kon het gebeuren dat zij met sterretjes en al over de muur gingen. Allen gingen samen spelen. Een grote Engel zag dit en stuurde hen terug naar de eigen speelplaats. Vlug, vlug sterretjes mee en over de muur terug. Maar helaas, de sterretjes vielen, ze vielen de diepte in, naar de aarde. De grote Engel heeft toen, vlak voordat ze stuk vielen, de sterretjes veranderd in Madeliefjes.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

Spirituele betekenis kruiden(hangers)

deva kruidentinctuur kamilleDe Bio kruiden planten zijn door het Elohim team met aandacht en liefde verbouwd op de Elohim Krachtplaats in samenwerking met natuurwezens en deva's (natuurengel). Ze zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd. Elohim Bio kruiden (hangers) zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

 

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden(hangers) en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammerd: wat betekent dat?

Alle producten die homemade gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren worden geopend en geactiveerd. Tijdens deze 13 dimensionale activatie ankeren de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam.

Lees hier aanvullende informatie over 13 dimensionale Elohim producten

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren