Deva kruidenhanger bio Eik van de Elohim Krachtplaats

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 14,90
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 10 gram

Home made Bio Eik Deva kruidenhanger met liefde gemaakt op de Elohim Krachtplaats.

De Elohim Eik bio devahanger houdt je verbonden met je hoger licht, integriteit en eerlijkheid ook in lastige situaties. Hij brengt diepgaande aarding en oerveiligheid
Een goed kruid om uit je hoofd te komen en meer vanuit je buikgevoel te leven. De Eik bio devahanger helpt je niet teveel open te staan of alleen maar vanuit je hogere chakra's te functioneren. Emotionele en geestelijke pijnen verzachten door de Elohim Eik tinctuur en de devahanger.

Angst voor verlatenheid, overheersing, conflicten of agressie ontspannen en laten los. Eik brengt je de mannelijke en vaderlijke steun in de rug! Hij heelt je basis en jeugdjaren waar je ziel en gevoeligheid werden misbegrepen en vertrapt, waardoor je nu beter vanuit je buikgevoel en je lichaam kunt leven. Elohim Eik brengt en ontspant wilskracht, plichtsgevoel, doorzettingsvermogen, moed en uithoudingsvermogen. Ook komt er rust in je systeem. Hij trekt je uiterst goed in je aarding en geeft daadkracht.

Fysieke werking van de Elohim bio Eik tinctuur:
Eik helpt bij een zenuwachtig gevoel, voor een gezonde slaap en verhoogt de weerstand van het organisme en is goed voor het zenuwstelsel.
Helpt bij opvliegers en bevordert een normale en regelmatige menstruatie  - voor sterke botten - voor een goede vochthuishouding - In te zetten bij onzichtbare vochtophopingen, zoals achter de longen en rond het hart - Versterkend op de slijmvliezen (spijsvertering) - voor behoud van een sterke vaatwand.

* Prijs is inclusief  spiraalhanger en halskoordje.

 

Naam
Quercus komt van het Latijnse woord 'quer' dat mooi betekent en verwijst naar de mooie boom die de Eik zeker is. Vroeger was de Eik een heilige boom, waaronder recht werd gesproken. De Druïden brachten er offers onder, speciaal wanneer er een Maretak in groeide.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Medicinale kruidentincturen en deva kruidenhangers

deva kruidentinctuur kamilleOp de Elohim Krachtplaats, groeien in het eenheidsliefdeslicht, meer dan honderd verschillende plantensoorten. Wilde orchidee, goudsbloem, venkel, hop, agrimonie- en  nog veel meer. Vanaf midden juni is het een waar paradijs vol heilzame planten. Alles ruikt er heerlijk en overal zie je vlinders, vogels, eekhoorns en hoor je bijen en andere bestuivers zoemen. In deze rijke en krachtige natuur groeien ook onze medicinale kruiden en groentes.

Samen met de natuurspirits zorgt het team liefdevol voor de helende tuinen, de groentes en kruiden voor het huiskamerrestaurant en de biologische kruidentincturen die in de Elohim (web)winkel verkocht worden. Het klinkt misschien gek maar op de Krachtplaats doet ieder zijn missie voor de nieuwe samenleving. De kruidentincturen zijn daarom 100% natuurlijk zonder siliconen, synthetische conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Elohim Bio kruidentincturen en deva kruidenhangers zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden tincturen en hangers en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren