Kaasjeskruid, bio deva kruidentinctuur

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 19,00
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • vanaf 4 stuks € 13,30
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

van de Elohim Krachtplaats 50ml (110 gram)

Biologische Kaasjeskruid tinctuur

Het liefelijke roze-witte kaasjeskruid opent en bezielt het hart. Verharding of verbittering verdwijnt.

De Elohim Bio deva kaasjeskruid tinctuur is dit jaar geoogst met de bloem en worteltjes. Dit bijzonder proces geeft de helende kracht van kaasjes kruid extra aarding waardoor de energie nog dieper kan doorwerken, en waardoor je geopend en bezielt hart extra aarding vindt.

Kaasjeskruid tinctuur laat je innerlijk kind weer helemaal Zijn met alle blijheid. Het leert je geven. De tinctuur zet je weer op je plek, zodat je jezelf niet meer wegcijfert. Daarnaast lost het emotionele en psychische verhardingen op. Kaasjeskruid tinctuur maakt zacht, toegankelijk, lichtvoetig en open zonder zelfbehoud of eigen aarding op te geven. Wat je voelt mag er helemaal Zijn. Grenzen aangeven gebeurt op natuurlijke wijze zonder weerstand, kritiek of wantrouwen. Kaasjeskruid brengt openheid en onvoorwaardelijke liefde. Zo leeft ze zelf ook. Ze schenkt uitbundig de hele zomer steeds weer nieuwe bloemen.

Fysieke werking van Kaasjeskruid tinctuur:

Voor gezonde luchtwegen - Bevordert de spijsvertering - Bij geprikkelde huid - Goed voor de urinewegen

De helende energie van Kaasjeskruid kun je fysiek ervaren in de bezoekerstuinen van de bijzondere Elohim Krachtplaats.

Algemene dosering: 3 x 15 druppels per dag in water.

Naam
Kaasjeskruid dankt zijn naam aan de vorm van de zaaddoosjes, die op kleine Edammer kaasjes lijken. De Latijnse naam Malva betekent zacht, week, wat duidt op de zachte uitstraling van de plant en zijn verzachtende werking.

Eigenschappen/werking:
Deze prachtige plant, groeiend op de Elohim Krachtplaats, vertegenwoordigt onbaatzuchtige liefde en ook kracht vanwege haar diepe penwortel en bloemen tot in het oneindige. Ze leert ons te geven vanuit het hart, zonder onszelf te verliezen. Als Elohim team eten we haar dan ook graag op de sla maar verwerken haar ook in onze kruidentinctuur en hoogwaardige, medicinale kruiden Deva hangers.

  • Bevordert intuïtie, stralendheid, zelfvertrouwen en creativiteit
  • Maakt zachter en laat alles weer stromen
  • Helpt contact te maken met je innerlijk kind en brengt je speelse dolfijnenergie

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Medicinale kruidentincturen en deva kruidenhangers

deva kruidentinctuur kamilleOp de Elohim Krachtplaats, groeien in het eenheidsliefdeslicht, meer dan honderd verschillende plantensoorten. Wilde orchidee, goudsbloem, venkel, hop, agrimonie- en  nog veel meer. Vanaf midden juni is het een waar paradijs vol heilzame planten. Alles ruikt er heerlijk en overal zie je vlinders, vogels, eekhoorns en hoor je bijen en andere bestuivers zoemen. In deze rijke en krachtige natuur groeien ook onze medicinale kruiden en groentes.

Samen met de natuurspirits zorgt het team liefdevol voor de helende tuinen, de groentes en kruiden voor het huiskamerrestaurant en de biologische kruidentincturen die in de Elohim (web)winkel verkocht worden. Het klinkt misschien gek maar op de Krachtplaats doet ieder zijn missie voor de nieuwe samenleving. De kruidentincturen zijn daarom 100% natuurlijk zonder siliconen, synthetische conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Elohim Bio kruidentincturen en deva kruidenhangers zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden tincturen en hangers en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren