5) Zonnevlecht - Volledig Potentieel: bio zelfrealisatie tinctuur

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Krachtplaats tincturen-hele set, grote korting
Van € 499,00 voor € 299,40
Basilicum biologische kruiden tinctuur

Basilicum, bio deva kruidentinctuur

van de Elohim Krachtplaats 50ml
€ 17,95
Krachtplaats tincturen per 4 naar keuze,
Van € 99,80 voor € 69,86
€ 24,95
Direct leverbaar
 • vanaf 4 stuks € 17,47
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 78 gram

Zelfrealisatie tinctuur: Zonnevlecht - Volledig Potentieel

De zelfrealisatie en healings energie van deze tinctuur kun je fysiek ervaren in de helende tuinen van de Elohim Krachtplaats. Vanuit de Zonnevlecht- Volledig Potentieel tuin word je, d.m.v. deze tinctuur, het volgende aangereikt voor je verdere heling en ontwikkeling:

 • Wil je vanuit eenheid en meesterschap denken en doen en met meer vreugde leven?
 • Wil je niet langer in je hoofd zitten of je laten leiden door je emoties, onveiligheid en wensen? Wil je je zekerder, krachtiger en zonniger voelen en minder stil staan bij beren op de weg? Wil je uit je comfortzone komen om de Lichtweg van je ziel te kiezen?
 • Heb je moeite met autoriteiten en opgelegde regels?
 • Wil je je onzekerheid, passiviteit of zorgen overstijgen?
 • Durf je niet op te staan voor wat jij vindt, hoe jij erover denkt en wat jij wilt?

De zonnevlecht - volledig potentieel tinctuur helpt je bij:

 • Overwinnen van angst om op te staan, zichtbaar te worden en je plek in te nemen
 • Oplossen van slachtoffergevoel, angst, dominantie, onderdrukking en in te korten denken
 • Je ware Zelf, je Gaven en heel zijn, je levensvreugde in je kleine zelf en lichaam activeren
 • Zowel afgestemd zijn op je hogere en kristallijnen ziel en volledig potentieel als op je aardse, praktische of zakelijke kant
 • Het ontwikkelen van Eenheidsdenken en omgaan met anderen; van ‘ik’ naar  ‘wij’ bewegen
 • Hulp bij het vervullen van je levenstaak, geloven in mogelijkheden, scheppen en creëren
 • Jezelf zijn, zodat je niet anders bent onder collega's en familie dan onder lichtvrienden
 • Het oplossen van terugtrekken, overrulen, claimen of je angst voor beïnvloeding
 • Niets achter houden of verzwijgen- ook niet wanneer dat je dat beter uitkomt  
 • Opstaan voor je zuiverheid en de subtiliteit van je kristallijnen zelf
 • Je levenskracht, intelligentie, (subtiel) buikgevoel, hart en intuïtie dienstbaar inzetten
 • Een krachtige, non duale basis, innerlijke autonomie en autoriteit
 • Hulp om de afstand tussen je ziel, gewone zelf en Goddelijke Zelf op te lossen
 • Zonnigheid, kanaal zijn voor de Zonnelogos (Horus, Ra, Isis, Sekhmet, Hathor)
 • Ik-overtuigingen, mind en eigen mening integreren in je Hogere Kennis, Bewustzijn, Gaven en Essentie

Fysieke en psychische effecten

 • Ondersteuning voor darmen, maag, lever, alvleesklier, milt, pancreas en longen  
 • Stimuleert een goed werkende lymfe, spijsvertering, zenuwstelsel en rug

Als je zonnevlechtchakra goed werkt:
Als de zonnevlecht chakra gerijpt is door de indaling van ons eenheidshart en inzicht, door eigen autonomie, innerlijke autoriteit en kwetsbaar mogen zijn, lost karma, verdedigend en egogericht handelen op en voelen we alles veel dieper aan. We zijn in eenheid met onszelf en elkaar. Het wordt natuurlijk om anderen van alles te gunnen en te willen helpen zonder de oude weggeefstand. Het volledig potentieel van al je zielelichtlichamen, de Pillar of Light en de subtiele Gaven kunnen indalen in het dagelijks functioneren.

Het zonnevlechtchakra is aanvankelijk nog een ego chakra
Maar wanneer we deze ten dienste stellen van de ziel en het ware Zelf, ontvouwen zich de hogere aspecten. Onze innerlijke wijsheid, wil en verstand luisteren dan naar de hogere wetten van het Hart. We voelen in tijden van rijpheid nu ook beter ons innerlijk kind. We krijgen tevens een besef van de rijkdom en de schoonheid van ons tere kristallijnen innerlijk zielekind, dat zo open en vol vertrouwen is, maar daarom ook des te kwetsbaarder. We zien deze subtiele gevoelslagen en de kwetsbaarheid nu ook beter bij de anderen en houden er meer rekening mee.

Ons Ware Wezen wordt wakker
Het heeft ons innerlijk zielekind en dat van anderen lief en respecteert het. Onze ware Wezen biedt veiligheid door invoelend, koesterend en zorgzaam vermogen. Intern en extern. Ook ons lichaam opent zich om meer te voelen. We zijn daardoor meer dan ooit nabij bij elkaar met als gevolg dat daardoor ook weer diepere lagen van basisangst en onveiligheid omhoog kunnen komen. Onze persoonlijkheid en zonnevlecht zullen vaker de leiding van ons ware Zelf voelen en minder angstig en afgescheiden denken of doen. Onze wilskracht wordt minder ingezet voor ons ikje maar meer voor de groepsverantwoordelijkheid.

Als je zonnevlechtchakra niet goed werkt:
Als de zonnevlechtchakra niet in balans is kan het zijn dat we in moeilijke situaties willen heersen en alles naar onze hand willen zetten of ons teveel achteruithouden. Ons niet laten kennen. Onze subtiele gevoelens van gekwetszijn kunnen we niet altijd ervaren of tonen. Onze woede houden we in. We verstoppen ons (onbewuste) gevoel (van het innerlijk kind) achter onze kracht. Onze innerlijke en uiterlijke wereld wordt dan onder controle gehouden. We lijken weerbaar maar zijn het niet echt. Er is in het onbewustzijn van de lagere chakra's angst om te kort te komen, te moeten vragen of te moeten ontvangen, angst om mensen pijn te doen en door hen niet meer aardig gevonden te worden. Angst voor nabijheid, seksualiteit, emoties of verbondenheid. We willen niet nog meer kritiek en liefdeloosheid ontmoeten en zijn geneigd ons gauw terug te trekken, het oppervlakkig te houden en in ons hoofd te overleven. We willen immers aandacht, aanraking, gezien en gewaardeerd worden.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Gebruiksaanwijzing en informatie zelfrealisatie tincturen

Bekijk hier alle informatie en de gebruiksaanwijzing.

Wat zijn zelfrealisatie tincturen van de Elohim Krachtplaats?

De Biologische Elohim zelfrealisatie tincturen dragen dezelfde helende energie als de Elohim Krachtplaats en helende bezoekerstuinen. Ze ankeren je Oorspronkelijke Al-Eenheidsveld en trekken dit door tot diep in je lichaam als je de tinctuur inneemt of bij je draagt (en/of de tuinen bezoekt). De tincturen dragen het Oorspronkelijke Kosmische Liefdes-Bewustzijnveld zowel als de multidimensionale Aarde-Krachten voor je verlichtingsweg, levensbestemming en sprituele ontwikkeling, op je over. Ook de healing en zuiverings energie die  in de helende tuinen sterk voelbaar is, doet zijn werk in de tinctuur.

Hoe de helende energie in de flesjes is ontstaan

De energieoverdracht van het Universele Eenheid-Liefdesveld in de flesjes (geankerd op biologische graanjenever) wordt gedaan door Joke ElZiam Nootebos. Zij belichaamt de hogere dimensies en verlichte staat. Joke werkt vanuit roeping. Ze werkt samen met de Bovenwereld en Gaia (Moeder Aarde) voor de nieuwe Aarde en verlichte Mensheid.  De bezoekerstuinen en zelfrealisatie tincturen zijn vanuit deze roeping en de Bovenwwereld oproep, ontstaan.

Wat brengt het je

De zelfrealisatie tincturen helpen je te worden Wie je werkelijk Bent, helemaal Heel, Gevuld en Volledig. Je zult op alle lagen als een stralende Engel op Aarde kunnen zijn en jezelf en je  (relatie en werk-) omgeving daarin meenemen. Je zult, stap voort stap tevens leren, vanuit je eigen Ware Natuur en volledig potentieel, in Eenheid samen te leven met alle zichtbare en onzichtbare Wezens en Rijken. Je ontwikkelt je gaandeweg voorbij het kleine zelf.

De Elohim Krachtplaats tincturen ondersteunen; spirituele groei, verlichte interne en externe relatie(s), chakra ontwikkeling, heldere gaven, innerlijk kind, levensbestemming, het kristallijnen Zelf, de ziel, de Pillar of Light, het werken en in relatie zijn vanuit gezondheid, hart, ziel en het Ware Zelf. De tincturen zijn diepgaand helend werkzaam; geestelijk, karmisch, gevoelsmatig, relationeel, fysiek en zelfs in het DNA. Je hoogste Licht komt in de aardse wereld van geld, emotie, seks, gedrag en gezondheid!

De verschillende soorten Elohim energie-bezoekerstuinen en de Bio zelfrealisatie tincturen werken in op verschillende levensgebieden, ontwikkelingsfases en thema's en zijn voor iedereen bedoeld die werkelijk verlangt zichZelf te Zijn en (een deel van)  de Weg te gaan!

Bewuste en gevoelige nieuwetijds mensen

Voor bewuste en gevoelige nieuwetijds mensen zijn krachtige, natuurlijke, multidimensionale liefdes-medicijnen nodig met een hoge trilling aan kosmische zowel als aardse levensenergie en Boviswaarde (CHi). De nieuwetijds Mens leeft immers zelf ook op een hogere trilling en vanuit hoger dimensionale zielelichamen en Ware Zelf!


klik hier voor alle soorten zelfrealisatie tincturen van de Elohim Krachtplaats tuinen

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

Weekend opleiding Hoger dimensionale natuurgeneeskunde

TuinactivatieTijdens deze 2 daagse beroepsopleiding wordt jarenlange therapeutische Elohim kennis, tools, mogelijkheden en ervaringen op je overgedragen. Helende 13-dimensionale lessen en transmissies over de toepassing van producten als Elohim zelfrealisatietincturen, Lichtwesen essences, kristallen, edelstenen, Elohim deva kruidentincturen, etherische oliën of Bachbloesems. Je leert multidimensionale natuurgeneeswijzen en geneesmiddelen kennen en adviseren. Je kunt dit direct na afloop toepassen in een zelfstandige praktijk. Net als je opgedane kennis over ziekte, oorzaken, aurabeïnvloeding, straling en nog veel meer.

Lees meer over de weekendopleiding 'Hoger dimensionale natuurgeneeskunde'.

Multidimensionaal Master Healer Reader Coach - Beroepsopleiding

Krachtige Masterhealingen, heldere multidimensionale readingen, wonderlijke genezingen en grote (bewustzijns)veranderingen leer je te kunnen uitvoeren. Je leert healen-readen als een (ge)zuiver(d) multidimensionaal kanaal voor universele Liefde waarbij je zelfrealisatieprocessen en grote vakkennis zich snel verdiepen. Je leert en oefent fysieke, emotionele, kinder, relatie, chakra, huis, gebied, werk, gezin healing-reading. Ook leer je hoe je professioneel omgaat met adviezen, natuurgeneesmiddelen, afstandconsulten, cliënten, cliëntenbestanden, praktijkvoering en uitbreiding, voor- en nazorg, administratie en belastingzaken. Je zult cliënten na deze beroepsopleiding tevens kunnen coachen bij spirituele en multidimensionale verdieping.
Lees meer over de inhoud van de workshops

Beroepsopleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie

Een Zelfrealisatie Healer-Reader Coach helpt haar/zijn cliënt bij zelfrealisatie.

Dolfijnen Na de Master Healer-Reader Coach opleiding leer je eerst zelf eenheid, mindloosheid en non-dualiteit te  belichamen tijdens een 6 maanden durend meewerk-verblijf-opleidings-traject.
Tijdens deze periode van 3 dagen tot full time p.w. aanwezig te zijn op de krachtplaats en satsangs te ontvangen leer je de valkuilen en stappen op de Weg, vanuit eigen ervaring kennen en gecoacht krijgen.

Je leert hoe om te gaan met in je hoofd zitten, innerlijk kind en andere emotionele ego-zaken, met projecties, innerlijke saboteurs, vluchtwegen, boosheid, onmacht, persoonlijke meningen, eigen belang en wil en gevoelens over opgelegd gezag.  Je leert je eigen en andermans angst voor pijn en (subtiel) duaal gedrag doorzien en Stil te worden. In Overgave, het moment en Genade te leven. Naast de eenheid en non-dualiteit met jezelf op alle lagen en de eenheid met elkaar zul je bij het Elohim Centre ook in eenheid met de natuur gaan leven.

Ook de multidimensionale of Pillar of Light Weg naar zelfrealisatie zal je vertrouwd worden. Deze Non-duale Weg voert over (leren) subtiel (aan)voelen, kwetsbaar en open zijn, het kristallijnen zelf en hoger bewustzijn leven vanuit de Buik. Lees meer

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren