Grote Piramide & Ra Inwijding: bio zelfrealisatie tinctuur

Grote Piramide & Ra Inwijding: bio zelfrealisatie tinctuur
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 24,95
Direct leverbaar
 • vanaf 4 stuks € 17,47
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 77 gram

Zelfrealisatie tinctuur: Grote Piramide & Ra Inwijding

De zelfrealisatie en healings energie van deze tinctuur kun je fysiek ervaren in de bezoekerstuinen van de Elohim Krachtplaats. Vanuit de Piramide & Ra Inwijdings-tuin en bio tinctuur, wordt je het volgende aangereikt voor je verdere heling en ontwikkeling:

 • Kies je voor de volledige weg van verlichting en Godrealisatie?
 • Wens je als Kanaal voor de Bovenwereld te werken met hogere Gaven?
 • Voel je dat het bij je bestemming hoort om bij te dragen aan een nieuwe samenleving?

De grote piramide & Ra inwijding tinctuur helpt je bij:

 • Helpt je te ontwaken in al je hogere dimensies, Meesterschap en Gaven
 • Je bent niet langer slachtoffer van ziekte, angst en afgescheidenheid
 • Je ervaart je onsterfelijke Ziel en stelt je leven in dienst van het Kosmische of Goddelijke Plan
 • Het gevoel van afgescheiden zijn lost op, je ervaart de kracht van EEN, het Elohim Bewustzijn en de universele Christus energie
 • Je lichtlichamen activeren helderziendheid, kosmische kennis en genezende gaven
 • Het gehele incarnatieplan van vele levens overzien
 • Op deze plek kun je hulp vragen voor je scheppingskrachten aan alle zonnegoden (Ra)

Fysieke en psychische effecten

 • Je aura wordt beschermd
 • Helpt bij rugpijn en hartproblemen
 • Het lager zelf, ziekte, strijd en neerslachtigheid lossen op in de hogere frequenties die je gaat belichamen

De ultraviolet blauwe piramide frequenties en activaties (2de Inwijding)

 • god-Mens worden. (Eerst ka-lichaam en kristallijnen (gevoeligheid) permanent belichamen en intentie hele zuiverings- of Inwijdingsweg te gaan)
 • helder bewustzijn, Helderzien en Heldervoelen, genezende gaven, dienstbaar en geestelijk leven
 • communicatie met blauwe Divine Beïngs om gehele incarnatieplan van vele levens te overzien
 • niet langer slachtoffer van ziekte, veroudering, lineaire tijd, angst en afgescheidenheid zijn
 • grote scheppende Godenkrachten, energiewerker, Genezende Gaven, Co-creatie, algehele dienstbaarheid
 • Ra, zonnelogos krachten en Elohim Bewustzijn Inwijding
 • Antaryamin; kanaal zijn voor vele lichtmeesters en engelen

Hoogste eindresultaat na voldoende zuiveringen
Zuiveringen door middel van de Elohim bezoekers tuinen van Sekhmet, Hathor, Isis, Horus of de Inwijdings Elohim tinctuur.

Eenheid verlichte Zelf met persoonlijke zelf
Elke keer zal je in de Elohim energietuinen en op de Krachtplaats een stukje van de zelfrealisatieweg verder afleggen. De hoogste piramide inwijding kan ontstaan als de andere inwijdingsstappen (d.m.v. de tuinen of zelfrealisatie tincturen) geïntegreerd zijn. Als je multidimensionale meesterschap, kristallijnen zelf en je Pillar of Light, permanent in je gedrag aanwezig zijn. (installatie daarvan tijdens Kosmisch Vuur workshop in je lichaam en Merkivah (dubbele piramide)), daarna zal je tegelijk in zowel kristallijnen non-duale dimensies en Bovenwereld als in de duale wereld op aarde, in alle eenvoud kunnen functioneren als verlichte meester, goddelijke vonk en (onsterfelijk) lichaam (etherisch dubbel). Zie ook de Inwijdingsworkshop voor gevorderden, onderaan de pagina.

De Piramide bevindt zich onzichtbaar en in omgekeerde vorm ook in de Aarde = de Merkivah
Het bovenste zichtbare deel van de piramide activeert je uitgekristalliseerde Kosmische Mens, geestelijk, aards en kosmisch levend te midden van de dualiteit. De tegenhanger van de piramide is diep verankerd in de nieuwe Aarde, onderste chakra's en wereld van materie. Het is jouw gerealiseerd en ingewijd geestelijk leven dat zich bewust is van de Al-Eenheid. Dat Moeder Aarde, alle mensen, alle natuur-Rijken en de Bovenwereld in het oneindige wij-Hart draagt en er voor werkt!

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Sekhmet, Hathor, Isis, Horus, Piramide Inwijdingen ontvangen

Grote Inwijdingen en initiaties tijdens de weekend workshop Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Inwijdingen, initiaties, channelings en transmissies o.l.v. Joke ElZiam Nootebos.

Sekhmet zuivert en initieert je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor, zuivert je (persoonlijk) hart (pijnen) en opent je Divine wij-hart. Isis, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind Horus brengt je de initiatie voor je Zijnsstaat Piramide brengt je onsterfelijkheid, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven.

Grote initiaties, Vuurwerk om je hoogste vorm op aarde neer te zetten!
Met groepstransmissies en persoonlijke readingen over jouw Weg van ontwikkeling.

Enorme versnelling is mogelijk als je zover bent.
Ieder pakt het op het eigen ontwikkelingsniveau en gaat meerdere stappen/klassen, verder.
Elk van de onderstaande Vuur Inwijdingen en zuiveringen werd vroeger volbracht in de Inwijdingsscholen We deden vaak meerdere leven over slechts één Inwijdinggraad (of school)!

Lees hier meer over de workshop Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Gebruiksaanwijzing en informatie zelfrealisatie tincturen

Bekijk hier alle informatie en de gebruiksaanwijzing.

Wat zijn zelfrealisatie tincturen van de Elohim Krachtplaats?

De Biologische Elohim zelfrealisatie tincturen dragen dezelfde helende energie als de Elohim Krachtplaats en helende bezoekerstuinen. Ze ankeren je Oorspronkelijke Al-Eenheidsveld en trekken dit door tot diep in je lichaam als je de tinctuur inneemt of bij je draagt (en/of de tuinen bezoekt). De tincturen dragen het Oorspronkelijke Kosmische Liefdes-Bewustzijnveld zowel als de multidimensionale Aarde-Krachten voor je verlichtingsweg, levensbestemming en sprituele ontwikkeling, op je over. Ook de healing en zuiverings energie die  in de helende tuinen sterk voelbaar is, doet zijn werk in de tinctuur.

Hoe de helende energie in de flesjes is ontstaan

De energieoverdracht van het Universele Eenheid-Liefdesveld in de flesjes (geankerd op biologische graanjenever) wordt gedaan door Joke ElZiam Nootebos. Zij belichaamt de hogere dimensies en verlichte staat. Joke werkt vanuit roeping. Ze werkt samen met de Bovenwereld en Gaia (Moeder Aarde) voor de nieuwe Aarde en verlichte Mensheid.  De bezoekerstuinen en zelfrealisatie tincturen zijn vanuit deze roeping en de Bovenwwereld oproep, ontstaan.

Wat brengt het je

De zelfrealisatie tincturen helpen je te worden Wie je werkelijk Bent, helemaal Heel, Gevuld en Volledig. Je zult op alle lagen als een stralende Engel op Aarde kunnen zijn en jezelf en je  (relatie en werk-) omgeving daarin meenemen. Je zult, stap voort stap tevens leren, vanuit je eigen Ware Natuur en volledig potentieel, in Eenheid samen te leven met alle zichtbare en onzichtbare Wezens en Rijken. Je ontwikkelt je gaandeweg voorbij het kleine zelf.

De Elohim Krachtplaats tincturen ondersteunen; spirituele groei, verlichte interne en externe relatie(s), chakra ontwikkeling, heldere gaven, innerlijk kind, levensbestemming, het kristallijnen Zelf, de ziel, de Pillar of Light, het werken en in relatie zijn vanuit gezondheid, hart, ziel en het Ware Zelf. De tincturen zijn diepgaand helend werkzaam; geestelijk, karmisch, gevoelsmatig, relationeel, fysiek en zelfs in het DNA. Je hoogste Licht komt in de aardse wereld van geld, emotie, seks, gedrag en gezondheid!

De verschillende soorten Elohim energie-bezoekerstuinen en de Bio zelfrealisatie tincturen werken in op verschillende levensgebieden, ontwikkelingsfases en thema's en zijn voor iedereen bedoeld die werkelijk verlangt zichZelf te Zijn en (een deel van)  de Weg te gaan!

Bewuste en gevoelige nieuwetijds mensen

Voor bewuste en gevoelige nieuwetijds mensen zijn krachtige, natuurlijke, multidimensionale liefdes-medicijnen nodig met een hoge trilling aan kosmische zowel als aardse levensenergie en Boviswaarde (CHi). De nieuwetijds Mens leeft immers zelf ook op een hogere trilling en vanuit hoger dimensionale zielelichamen en Ware Zelf!


klik hier voor alle soorten zelfrealisatie tincturen van de Elohim Krachtplaats tuinen

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

Weekend opleiding Hoger dimensionale natuurgeneeskunde

TuinactivatieTijdens deze 2 daagse beroepsopleiding wordt jarenlange therapeutische Elohim kennis, tools, mogelijkheden en ervaringen op je overgedragen. Helende 13-dimensionale lessen en transmissies over de toepassing van producten als Elohim zelfrealisatietincturen, Lichtwesen essences, kristallen, edelstenen, Elohim deva kruidentincturen, etherische oliën of Bachbloesems. Je leert multidimensionale natuurgeneeswijzen en geneesmiddelen kennen en adviseren. Je kunt dit direct na afloop toepassen in een zelfstandige praktijk. Net als je opgedane kennis over ziekte, oorzaken, aurabeïnvloeding, straling en nog veel meer.

Lees meer over de weekendopleiding 'Hoger dimensionale natuurgeneeskunde'.

Multidimensionaal Master Healer Reader Coach - Beroepsopleiding

Krachtige Masterhealingen, heldere multidimensionale readingen, wonderlijke genezingen en grote (bewustzijns)veranderingen leer je te kunnen uitvoeren. Je leert healen-readen als een (ge)zuiver(d) multidimensionaal kanaal voor universele Liefde waarbij je zelfrealisatieprocessen en grote vakkennis zich snel verdiepen. Je leert en oefent fysieke, emotionele, kinder, relatie, chakra, huis, gebied, werk, gezin healing-reading. Ook leer je hoe je professioneel omgaat met adviezen, natuurgeneesmiddelen, afstandconsulten, cliënten, cliëntenbestanden, praktijkvoering en uitbreiding, voor- en nazorg, administratie en belastingzaken. Je zult cliënten na deze beroepsopleiding tevens kunnen coachen bij spirituele en multidimensionale verdieping.
Lees meer over de inhoud van de workshops

Beroepsopleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie

Een Zelfrealisatie Healer-Reader Coach helpt haar/zijn cliënt bij zelfrealisatie.

Dolfijnen Na de Master Healer-Reader Coach opleiding leer je eerst zelf eenheid, mindloosheid en non-dualiteit te  belichamen tijdens een 6 maanden durend meewerk-verblijf-opleidings-traject.
Tijdens deze periode van 3 dagen tot full time p.w. aanwezig te zijn op de krachtplaats en satsangs te ontvangen leer je de valkuilen en stappen op de Weg, vanuit eigen ervaring kennen en gecoacht krijgen.

Je leert hoe om te gaan met in je hoofd zitten, innerlijk kind en andere emotionele ego-zaken, met projecties, innerlijke saboteurs, vluchtwegen, boosheid, onmacht, persoonlijke meningen, eigen belang en wil en gevoelens over opgelegd gezag.  Je leert je eigen en andermans angst voor pijn en (subtiel) duaal gedrag doorzien en Stil te worden. In Overgave, het moment en Genade te leven. Naast de eenheid en non-dualiteit met jezelf op alle lagen en de eenheid met elkaar zul je bij het Elohim Centre ook in eenheid met de natuur gaan leven.

Ook de multidimensionale of Pillar of Light Weg naar zelfrealisatie zal je vertrouwd worden. Deze Non-duale Weg voert over (leren) subtiel (aan)voelen, kwetsbaar en open zijn, het kristallijnen zelf en hoger bewustzijn leven vanuit de Buik. Lees meer

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren