Edelstenen, kristallen en overige assortiment: Elohim producten, Amethist, Geprogrammeerde Elohim edelstenen, Huis edelstenen clusters, ruw

Amethist kopen? Je kunt deze krachtige en beschermende edelsteen als cluster, hanger- of knuffelsteen kopen. Hij wordt ook in chakraleggingen en in homehealers gebruikt. De 13 dimensionale geopende Elohim Amethist werkt op al je (ziele)lagen van geestelijk tot fysiek.

Deze Elohim edelstenen en kristallen zijn uniek in de wereld en een waar geschenk. Ze doorstralen de mens en zijn omgeving met een enorme, helende en stimulerende energie. Ze heffen blokkades op die het functioneren vanuit onze gaven, ziel, gezondheid, essentie en eenheid met de natuur verhinderen en ons belemmeren om te leven vanuit ons volledig potentieel.

Joke ElZiam Nootebos heeft zich gedurende meerdere levens voorbereid op haar huidige missie. Ze wordt regelmatig door Moeder Aarde en de Lichtwereld gevraagd op kristallen en edelstenen een specifiek programma voor deze tijd te zetten dat volledig dienstbaar is aan het volledig potentieel van mens, natuur dier, maatschappij en de wereld.

Er zijn 2 producten gevonden, verfijn middels de verfijnopties aan de linkerkant.

Verfijnd op criteria: Elohim producten  Amethist  Geprogrammeerde Elohim edelstenen  Huis edelstenen clusters, ruw 
Amethist cluster

Amethist cluster - Merlin bewustzijn

Activeer je magisch kind en creëer mogelijkheden!
€ 54,90
Resultaat 1 t/m 2 van 2
Bewuste keuze?