Aura bescherming pakket

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Bergkristal elixer kristal

Bergkristal elixer kristal

helend kristalwater
€ 7,50
Labradoriet hanger
€ 10,00
€ 39,00
€ 43,50
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

De krachtige inhoud van dit pakket helpt bij:

Aurabescherming: het tegenhouden of afvoeren van zware, schadelijke en ongewenste energie. Het aurabescherming pakket helpt ook tegen beïnvloeding en vermoeidheid.

Het aurabescherming pakket reinigt, heft blokkades op en helpt tijdens en na heftige processen. Het aurabescherming pakket activeert gezondheid, vitaliteit, levensenergie, doorstroming en balans.

Bergkristal elixer om te drinken: reinigt, beschermt, en brengt licht
Aura beschermend buisje: lichter, stralender, krachtiger, lichtbescherming
Toermalijn knuffelsteen (ruw of getrommeld al naar gelang de voorraad): ontlaadt spanningen, zet je in je basis
Labradoriet hanger: verhoogt bewustzijn, aurabescherming


Incl. lederlook veter

Al naar gelang de voorraad ontvang je een ruwe dan wel gepolijste bergkristal en zwarte toermalijn.

Bergkristal elixerkristal: reinigend en beschermend

Bergkristal elixerkristal heft blokkades op, trekt hogere energieën aan, hogere gaven ontwikkelen zich, helderheid van "zien" en "weten". Het is een spirituele steen met de hoogste trilling, die door alle schaduwstukken heen kan trillen. Bergkristal harmoniseert alle chakra's, brengt het lichaam in evenwicht,  verwijdert stagnerende energie.

Gebruiksaanwijzing elixerkristallen:

Leg de edelstenen samen in een glazen kan met 1-1½ liter (leiding- of beter nog: bron-) water. Laat ze er zes uur of langer in liggen. (Vul voor het slapen gaan de kan weer bij).  Zet de kan in het licht (vensterbank) en niet bij electrische apparaten. Drink hiervan, over de dag verdeeld, 2-4 glazen. 

Als je de kristallen elke dag gebruikt, gaan ze 4 - 6 maanden mee. Was zo nu en dan de kan en de kristallen af.

Aura beschermend kristalbuisje

Geeft sterke aura bescherming, en bescherming bij hoogevoeligheid (HSP). Uit je hoofd (mentaal) naar je buik (voelen). Zet je goed in je aarding (basis chakra).

De geprogrammeerde kristallen beschermen ook tegen:
- straling

- stemmingen, terugtrekken, klein voelen, zelfoordeel
- vermoeidheid, ziekte
- apparatuur straling zoals: computerstraling, microgolven, electro magnetische velden
- aardstralen, kosmische straling, diepe aardebelasting, zendmasten en satelliet straling voor zover als mogelijk
- entiteiten, auralifters, astrale beïnvloeding
- negatieve stemmingen, en depressiviteit
- teveel prikkels  en omgevingsinvloeden
- kritiek, negatieve beïnvloedingen, astrale en collectieve velden
- (ziele) familie patronen, verslavingen

 Het kristalbuisje is ongeveer 5 cm lang en 5 mm breed.

Het buisje, opgeladen met healings- en ontstoringsenergie, is verder goed voor

* de samenwerking van lichaam, geest en je Hoger Zelf;
* het schenken van troost, kracht en licht;
* het lichter maken van het leven.

Het werkt 's nachts door als je het onder je hoofdkussen legt.

Positieve energie
De positieve lichtenergie uit dit buisje beschermt je tegen een zware sfeer van mensen en omgeving, bij conflicten, aardstraling, elektrostress, computer, microgolven, stemmingen, entiteiten en weinig vitaliteit. Het activeert van binnenuit je eigen oorspronkelijk Licht en zet je in je kracht. Het balanceert je mannelijke en vrouwelijke, innerlijke en uiterlijke energie, waardoor je systeem natuurlijke grenzen zowel als openheid kent. Het buisje activeert je oorspronkelijke heelheid en bezieling in je fysieke, emotionele, psychische en karmische lichaam, waardoor je minder hinder hebt van aardstraling, electrostraling en mensen. Het brengt lichtvoetigheid, harmoniseert de eenheid tussen je lichaam en geest, activeert je gezondheid, vitaliteit en beurt je op. Het buisje brengt tevens troost, kracht, versterkt je stralendheid en levensenergie.

Hoe het kristalbuisje te gebruiken
Omhangen, in de BH, onder kussen, in borst- of broekzak
Mediteren met 2 buisjes: 1 in elke hand; om jezelf te harmoniseren, zuiveren en het mannelijke en vrouwelijke in jezelf te verbinden.

Opladen: 1x per 14 dagen
Leg het in de zon zonder dop (eerst schroefoogje eruit draaien). Minimaal 3 uur zon of 5 uur bij somber weer. Het laadt zich op met prana, levensenergie. Daarnaast minimaal elke 24 uur 1 uur (mag met dop) bovenop de kleding dragen zodat het licht krijgt. De kristalletjes laden zich op in het licht.

Voor iedereen geschikt
Iedereen kan het buisje dragen. Bij ernstige ziekte, zwakte of depressie moet de tijd van dragen eerst worden opgebouwd. Bij zwangerschap even vragen, is persoonlijk. Als het kristalbuisje stuk valt, heeft het teveel opgenomen. Dan is een nieuwe nog belangrijk.

De kristalletjes niet uit het buisje halen,want dan is de werking verbroken.

 Zwarte toermalijn knuffelsteen
Voor in de broekzak, aarding ook voor gevoelige mensen, afvoeren van negatieve energie, elektromagnetische straling, evenwichtsstoornissen, spanningen, boosheid, stress, zenuwen, ziekte van Menière

De zwarte Toermalijn aardt het best en kan agressie, driften en spanningen ontladen.

Veel mensen plakken in de 4 hoekjes van hun computer of televisie een Toermalijntje, zodat ze niet zo hangerig en/of minder geconcentreerd worden door de straling. Je kunt je hier ook tegen beschermen door  een zwarte Toermalijn tezamen met een kristalbuisje bij je te dragen of bij je te leggen.

Labradoriet hangersteen met koordje
Labradoriet geeft (gevoelige) mensen aurabescherming en herstelt bij drugs-, alcohol- en medicijngebruik. Is weldadig bij geestelijke en lichamelijke vermoeidheid. Labradoriet is een mystieke en beschermende steen die het bewustzijn verhoogt. Labradoriet buigt ongewenste energieën af van de aura. Labradoriet is bij uitstek een steen voor mensen uit de gezondheidszorg, het onderwijs en voor nieuwetijds mensen en kinderen.

Je kunt de labradoriet als hanger aan het meegeleverde koordje dragen. Voor nog meer bescherming kun je de labradoriet samen met het kristalbuisje aan het  koordje dragen. Het buisje versterkt de werking van de labradoriet.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren