Basischakra pakket - ondersteuning

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Weegbree, biologische kruiden tinctuur

Weegbree, bio deva kruidentinctuur

van de Elohim Krachtplaats 50ml
€ 19,00
Robertskruid, biologische kruiden tinctuur

Robertskruid, bio deva kruidentinctuur

van de Elohim Krachtplaats 50ml
€ 19,00
Robijn hanger
€ 20,50
Basischakra / Kundalini tinctuur

3) Basis chakra - Kundalini

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
€ 73,00
€ 80,90
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 175 gram

Basischakra pakket ondersteuning.

Collectief is er veel opschudding. De aarde (als basischakra van het melkwegstelsel) laat oude opgeslagen energie los dat chaos, angst en stress in mensen teweeg brengt. Iedereen trilt hierin mee en wordt uitgedaagd in eigen schoenen te gaan staan. Dit pakket bekrachtigt zelfvertrouwen, zet je stevig op de grond met behoud van je stille middelpunt. Voelbaar vanuit verbinding met jezelf zul je gemakkelijker mee kunnen bewegen met wat er is. Vertrouwen, rust, geborgenheid en een hoger weten om eigen obstakels of de stormen om je heen te doorzien, worden ondersteund.

De producten in dit pakket helpen je voelbaar je gevoeligheid en licht te leven in de wereld van dualiteit, geld, seks, relaties en materie. En daarin stevig staande te blijven vanuit je eigen krachtige lichtkern. Dit pakket ankert de Kosmische Rode Straal.

Het basischakra pakket bestaat uit:

 • Biologische Weegbree Kruiden tinctuur 50ml:
  Weegbree verbind je met de bron. Verduidelijkt jouw weg en helpt je deze te volgen. Geeft moed en doorzettingsvermogen. Helpt je bij jezelf te blijven en te luisteren naar je gevoel.
 • Robertskruid Deva hanger:
  Robertskruid bezit over enorme scheppingskracht en is niet bang om te falen. Het geeft ons kracht onze dromen te verwezenlijken en bekrachtigt ons Zijn in meerdere dimensies.
 • Robijn hangersteen:
  Robijn stimuleert het hartchakra en schept evenwicht in het hart. Moedigt passie voor het leven aan en verbetert de motivatie en het stellen van realistische doelen. Bevordert positieve dromen, duidelijke visualisaties, leiderschap. Op psychisch niveau maakt robijn een einde aan woede of negatieve energie.
 • Biologische basischakra Kundalini krachtplaats tinctuur 30 ml:
  De basischakra tinctuur helpt voor je verdere heling en ontwikkeling op de volgende thema's: Moeder Aarde liefde, Vertrouwen, zelfverzekerdheid, Emoties toestaan en loslaten, Op je Pad blijven, Aarden in je lichaam, In je Kracht en autoriteit staan, Multidimensionale ziel belichamen met Gaven, Blauwdruk Goddelijke Creatie belichamen.

Tip voor extra verdieping van het basischakra!

Audio opname "Verlichting in basischakra + lichamelijk + chakra, mega healing"

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren