Tweede chakra healing pakket - ondersteuning en groei

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Basischakra pakket - ondersteuning
Van € 78,30 voor € 69,95
Keelchakra pakket
Van € 69,30 voor € 54,15
Elohim essence mix

Elohim essence mix

Geborgenheid, genieten en je eigen grootsheid erkennen
Van € 43,75 voor € 37,50
€ 46,00
€ 55,65
Direct leverbaar

gewicht: 140 gram

Krachtig en helend tweede chakra pakket.

Steeds meer mensen ontwaken in verruimd bewustzijn en verlangen naar diepergaande passie, zingeving, vreugde, speelsheid en creativiteit op alle lagen van het leven. Daarbij wil ook de seksuele, manifesterende en scheppende stroom ontstaan vanuit een stevig geaarde basis en buikgevoel.

De producten in dit tweede chakra pakket helpen je om lichtvoetig te zijn en te genieten van het leven en je interne en externe relatie te verbeteren. Het activeert de hoogste liefde, seksualiteit en creatiekracht van je magisch innerlijk kind dat huist in je tweede chakra. Oer-vreugde, geborgenheid en Joy kunnen (eindelijk) weer stromen en eenzaamheid lost op. Dit pakket ankert de Kosmische Oranje Straal.

Thema's waarbij het tweede chakra pakket je ondersteunt:

 • Als je het moeilijk vindt een vervullende zielsrelatie of fijne seks te hebben
 • Als je weinig contact hebt met je innerlijke kind en anderen je niet gemakkelijk aanvoelen
 • Leven vanuit gevuldheid, verbondenheid, passie en zingeving
 • Je manifesterende en scheppende krachten activeren
 • Als je eenzaam bent of je alleen voelt ondanks anderen

Effecten:

 • Je rustig, heel en zeker voelen. Innerlijk tevreden, veilig, geliefd en geborgen, liefdevol en warm voor jezelf zijn
 • Strijd, duwen en trekken lossen op in egoloze, vreugdevolle, geheelde seksualiteit en relaties
 • Bron, Hart en de tweede chakra verenigen zich. Je wordt mild
 • Een dieper niveau van onveilig en kwetsbaar zijn verdwijnt waardoor je je meer kunt laten zien en je opent
 • Versterkt je basis gevoel dat je er mag zijn
 • Alle zwaarte uit lichaam en geest wordt losgemaakt
 • Seksueel bekrachtigend, stimulerend en revitaliserend
 • Geeft zonnekracht en een positieve energie. Helpt bij het uiten van ingehouden emoties en spanningen in nek en lichaam


Het pakket bestaat uit:

Tweede chakra zelfrealisatie bio tinctuur
Goudsbloem deva kruidenhanger met koordveter
Oranje calciet hangersteen
Cederhout etherische olie

Toepassing producten:

De tweede chakra zelfrealisatie tinctuur neem je dagelijks in. Circa 3 x p.d. 15 druppels. Ook kun je het flesje bij je dragen of op je nachtkastje zetten. De helende energie werkt op die manier door in je aura.

De Goudsbloem deva hanger hang je om je nek ter hoogte van het hart chakra. De heerlijke energie komt via je aura en hart chakra je systeem binnen en geeft heling daar waar het nodig is. De oranje calciet draag je samen met de deva hanger aan een koordje of ketting.

De ceder etherische olie werkt aardend en stimuleert het 1e en 2e chakra. Ceder olie onder de voeten, op onderrug of stuitje, werkt aardend en bekrachtigend waardoor je hogere lichtlichamen en seksualiteit dieper in je buikgevoel en bekken zakken en je je innerlijk sterker en veiliger voelt. Ceder olie bevordert het thuiskomen in jezelf. Je voeten gaan weer meer stromen in contact met de aarde. Je voelt jezelf krachtiger en vitaler worden en zelfs onderrug en gewrichtsklachten kunnen afnemen.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Multidimensionaal Master Healer Reader Coach - Beroepsopleiding

Krachtige Masterhealingen, heldere multidimensionale readingen, wonderlijke genezingen en grote (bewustzijns)veranderingen leer je te kunnen uitvoeren. Je leert healen-readen als een (ge)zuiver(d) multidimensionaal kanaal voor universele Liefde waarbij je zelfrealisatieprocessen en grote vakkennis zich snel verdiepen. Je leert en oefent fysieke, emotionele, kinder, relatie, chakra, huis, gebied, werk, gezin healing-reading. Ook leer je hoe je professioneel omgaat met adviezen, natuurgeneesmiddelen, afstandconsulten, cliënten, cliëntenbestanden, praktijkvoering en uitbreiding, voor- en nazorg, administratie en belastingzaken. Je zult cliënten na deze beroepsopleiding tevens kunnen coachen bij spirituele en multidimensionale verdieping.
Lees meer over de inhoud van de workshops

Beroepsopleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie

Een Zelfrealisatie Healer-Reader Coach helpt haar/zijn cliënt bij zelfrealisatie.

Dolfijnen Na de Master Healer-Reader Coach opleiding leer je eerst zelf eenheid, mindloosheid en non-dualiteit te  belichamen tijdens een 6 maanden durend meewerk-verblijf-opleidings-traject.
Tijdens deze periode van 3 dagen tot full time p.w. aanwezig te zijn op de krachtplaats en satsangs te ontvangen leer je de valkuilen en stappen op de Weg, vanuit eigen ervaring kennen en gecoacht krijgen.

Je leert hoe om te gaan met in je hoofd zitten, innerlijk kind en andere emotionele ego-zaken, met projecties, innerlijke saboteurs, vluchtwegen, boosheid, onmacht, persoonlijke meningen, eigen belang en wil en gevoelens over opgelegd gezag.  Je leert je eigen en andermans angst voor pijn en (subtiel) duaal gedrag doorzien en Stil te worden. In Overgave, het moment en Genade te leven. Naast de eenheid en non-dualiteit met jezelf op alle lagen en de eenheid met elkaar zul je bij het Elohim Centre ook in eenheid met de natuur gaan leven.

Ook de multidimensionale of Pillar of Light Weg naar zelfrealisatie zal je vertrouwd worden. Deze Non-duale Weg voert over (leren) subtiel (aan)voelen, kwetsbaar en open zijn, het kristallijnen zelf en hoger bewustzijn leven vanuit de Buik. Lees meer

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren