Jaarabonnement: info of bestellen klik hier

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 125,00
Direct leverbaar

Bezoek de helende tuinen een jaar lang (10 gram)

Jaarabonnement voor 1 persoon voor de helende Zelfrealisatie bezoekerstuinen op de Elohim Krachtplaats

Het abonnement is 1 jaar geldig v.a. de dag van aankoop. In die tijd mag je als abonnementshouder tijdens winkelopeningstijden (dinsdag t/m zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur) de tuinen bezoeken. Neem je een tweede persoon mee ontvangt deze persoon 50% korting op een dagkaartje. Tussen 12.15 en 13.15 uur is de Elohim winkel gesloten. Abonnement houders mogen in die tijd in de tuinen blijven.

Toegang tot de tuinen is alleen toegestaan als de op naam staande abonnementhouder zich voor het tuinbezoek aanmeldt in de kristalshop.

Prijs vergelijking
Abonnement voor 1 persoon €  125,00
Dagkaart        voor 1 persoon   €  13,50

Sluitingsdagen
Elke maandag
Paasdagen
Koningsdag
Hemelvaartsdag
Pinksterdagen
15 december t/m 1 januari

Contact
T: 00 31 (0)597 541 539
E: info@elohim-centre.org

De 2,5 ha. grote Elohim Krachtplaats te Veelerveen (GR), ontwikkelt zich vanaf 1989 voor de nieuwe Aarde

Ze is voelbaar op wel 60 kilometer afstand voor hen die haar kennen, als een zacht liefdevol licht

De Elohim krachtplaats, bedoeld voor individuele en planetaire eenheid, straalt een sterk licht uit. Ze is een trekpleister voor bezoekers die zich fysiek, geestelijk en spiritueel komen "opladen". Op het terrein bevinden zich verblijfslocaties, een kristalwinkel, de bezoekerstuinen, een healingscentrum, camping en opleidingscentrum.

Haar uitstraling activeert bij een ieder;
lees meer


Helende zelfrealisatie bezoekerstuinen op de Krachtplaats

Een fantastisch Thuisgevoel
Direct als je bij het Elohim Centre uit de auto stapt voel je er de hogere dimensies en het licht. Het transformeert kindertijd, duale, gekwetste, onzekere of zieke gevoelens. Je zieledoel en oorspronkelijke essentie worden geactiveerd. Alles loopt er meer synchroon. Zielenmaatjes zullen elkaar er gemakkelijker treffen. Eerst, bij aanvang van je wandeling, voel je je nog gewoon. Vaak voel je je vervolgens blijer worden en opent zich geleidelijk aan je rust, je Ware Natuur en een ruimer bewustzijn.

Verschillende soorten helende bezoekerstuinen
De natuurspirits en Elohim-engelen van de verschillende tuinen openen, helen en helpen de bezoeker voelbaar. Ook thuis, na afloop van een bezoek, gaat dit verder. Vaak gaan ze mee naar huis. Oude patronen en belemmeringen welke het leven van je Ware Wezen, je oorspronkelijke goedheid, zieledoel en relaties onbewust in de weg staan, komen bij een langer verblijf naar de oppervlakte om er te helen. lees meer

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Multidimensionaal Master Healer Reader Coach - Beroepsopleiding

Krachtige Masterhealingen, heldere multidimensionale readingen, wonderlijke genezingen en grote (bewustzijns)veranderingen leer je te kunnen uitvoeren. Je leert healen-readen als een (ge)zuiver(d) multidimensionaal kanaal voor universele Liefde waarbij je zelfrealisatieprocessen en grote vakkennis zich snel verdiepen. Je leert en oefent fysieke, emotionele, kinder, relatie, chakra, huis, gebied, werk, gezin healing-reading. Ook leer je hoe je professioneel omgaat met adviezen, natuurgeneesmiddelen, afstandconsulten, cliënten, cliëntenbestanden, praktijkvoering en uitbreiding, voor- en nazorg, administratie en belastingzaken. Je zult cliënten na deze beroepsopleiding tevens kunnen coachen bij spirituele en multidimensionale verdieping.
Lees meer over de inhoud van de workshops

Beroepsopleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie

Een Zelfrealisatie Healer-Reader Coach helpt haar/zijn cliënt bij zelfrealisatie.

Dolfijnen Na de Master Healer-Reader Coach opleiding leer je eerst zelf eenheid, mindloosheid en non-dualiteit te  belichamen tijdens een 6 maanden durend meewerk-verblijf-opleidings-traject.
Tijdens deze periode van 3 dagen tot full time p.w. aanwezig te zijn op de krachtplaats en satsangs te ontvangen leer je de valkuilen en stappen op de Weg, vanuit eigen ervaring kennen en gecoacht krijgen.

Je leert hoe om te gaan met in je hoofd zitten, innerlijk kind en andere emotionele ego-zaken, met projecties, innerlijke saboteurs, vluchtwegen, boosheid, onmacht, persoonlijke meningen, eigen belang en wil en gevoelens over opgelegd gezag.  Je leert je eigen en andermans angst voor pijn en (subtiel) duaal gedrag doorzien en Stil te worden. In Overgave, het moment en Genade te leven. Naast de eenheid en non-dualiteit met jezelf op alle lagen en de eenheid met elkaar zul je bij het Elohim Centre ook in eenheid met de natuur gaan leven.

Ook de multidimensionale of Pillar of Light Weg naar zelfrealisatie zal je vertrouwd worden. Deze Non-duale Weg voert over (leren) subtiel (aan)voelen, kwetsbaar en open zijn, het kristallijnen zelf en hoger bewustzijn leven vanuit de Buik. Lees meer

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren