Jaarabonnement: info of bestellen klik hier

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 125,00
Direct leverbaar

Bezoek de helende tuinen een jaar lang (10 gram)

Jaarabonnement voor 1 persoon voor de helende Zelfrealisatie bezoekerstuinen op de Elohim Krachtplaats

Het abonnement is 1 jaar geldig v.a. de dag van aankoop. In die tijd mag je als abonnementshouder tijdens winkelopeningstijden (dinsdag t/m zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur) de tuinen bezoeken. Neem je een tweede persoon mee ontvangt deze persoon 50% korting op een dagkaartje. Tussen 12.15 en 13.15 uur is de Elohim winkel gesloten. Abonnement houders mogen in die tijd in de tuinen blijven.

Toegang tot de tuinen is alleen toegestaan als de op naam staande abonnementhouder zich voor het tuinbezoek aanmeldt in de kristalshop.

Prijs vergelijking
Abonnement voor 1 persoon €  125,00
Dagkaart        voor 1 persoon   €  13,50

Sluitingsdagen
Elke maandag
Paasdagen
Koningsdag
Hemelvaartsdag
Pinksterdagen
15 december t/m 1 januari

Contact
T: 00 31 (0)597 541 539
E: info@elohim-centre.org

De 2,5 ha. grote Elohim Krachtplaats te Veelerveen (GR), ontwikkelt zich vanaf 1989 voor de nieuwe Aarde

Ze is voelbaar op wel 60 kilometer afstand voor hen die haar kennen, als een zacht liefdevol licht

De Elohim krachtplaats, bedoeld voor individuele en planetaire eenheid, straalt een sterk licht uit. Ze is een trekpleister voor bezoekers die zich fysiek, geestelijk en spiritueel komen "opladen". Op het terrein bevinden zich verblijfslocaties, een kristalwinkel, de bezoekerstuinen, een healingscentrum, camping en opleidingscentrum.

Haar uitstraling activeert bij een ieder;
lees meer


Helende zelfrealisatie bezoekerstuinen op de Krachtplaats

Een fantastisch Thuisgevoel
Direct als je bij het Elohim Centre uit de auto stapt voel je er de hogere dimensies en het licht. Het transformeert kindertijd, duale, gekwetste, onzekere of zieke gevoelens. Je zieledoel en oorspronkelijke essentie worden geactiveerd. Alles loopt er meer synchroon. Zielenmaatjes zullen elkaar er gemakkelijker treffen. Eerst, bij aanvang van je wandeling, voel je je nog gewoon. Vaak voel je je vervolgens blijer worden en opent zich geleidelijk aan je rust, je Ware Natuur en een ruimer bewustzijn.

Verschillende soorten helende bezoekerstuinen
De natuurspirits en Elohim-engelen van de verschillende tuinen openen, helen en helpen de bezoeker voelbaar. Ook thuis, na afloop van een bezoek, gaat dit verder. Vaak gaan ze mee naar huis. Oude patronen en belemmeringen welke het leven van je Ware Wezen, je oorspronkelijke goedheid, zieledoel en relaties onbewust in de weg staan, komen bij een langer verblijf naar de oppervlakte om er te helen. lees meer

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Spirituele zelfrealisatie en healingopleidingen

Bij het Elohim Centre worden diverse workshops en opleidingen gegeven en zijn uniek in de wereld. Voor je eigen groei en ontwikkeling, praktijk of coach.
Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen geen platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten. Je doet het niet maar bent het!

Spirituele opleidingen op het Elohim Centre.Je vindt er o.a. de volgende opleidingen:

Bekijk alle spirituele en zelfrealisatie Elohim opleidingen op www.elohim-centre.org

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren