Zelfrealisatie tincturen

Elohim Krachtplaats zelfrealisatie tincturen

 

De energie en werking van de zelfrealisatie tincturen Elohim bezoekers Krachttuinen is hetzelfde als van de Elohim bezoekers Krachttuinen. De biotincturen zijn een geschenk voor de mensheid en bedoeld om het hoogste Licht in de materie te brengen. Ze activeren zelfrealisatie, gezondheid, meesterschap, ons volledig potentieel, de levensbestemming, goede relaties, onschuld, openheid, eenheid de natuur en Magie.

Alle tincturen tezamen brengen ons volledig potentieel en de levensbestemming
Elke soort helpt bij een volgende stap en lost belemmeringen op. Ze zijn ook drager van de Gouden Tijd en Moeder Aardebewustzijn. Ze zijn "gelaagd" waardoor ze kunnen helpen voor beginners zowel als gevorderden op het pad. Ook brengen de Krachtplaats-tincturen creatiekracht, autoriteit, antwoorden en liefde om ons eigen leven en dat van onze mensen, organisatie en maatschappij, naar het hoogste welzijn te voeren.

Ingrediënten
De verschillende Elohim krachtplaats tincturen zijn 100% natuurlijk op bio graanjenever basis en zonder chemische toevoegingen.

 

trek-een-krachtplaatskaart.png

 

Gebruik van de Elohim Krachtplaats zelfrealisatie tincturen


Je kunt de tincturen met druppeldop op je gevoel neerzetten (nachtkastje, bureau), bij je dragen of 1-5x p.d.  5-20 druppels innemen. 1 tot 3 soorten flesjes kunnen tezamen bij je gedragen of ingenomen worden. Gebruik elke soort (als stap in je ontwikkeling) gedurende een aantal maanden.


DNA Healingsset - Voorbereiding en nazorg bij workshops en intensieve veranderingen of healing

De DNA-set bestaat uit etherische oliën, zelfrealiatie tincturen en Lichtwesen. Zie hieronder om te bestellen of voor werking en gebruik van deze producten. De DNA healingsset is geopend en geactiveerd en draagt de sacrale energie van de Elohim Krachtplaats.

Klik hier voor meer informatie over het DNA Healingsset


Contact

Voor een heldervoelend tel consult kun je info vragen of een afspraak maken
+31 (0)597 541 539

Bewuste keuze?