Lichtwesen tincturen, olie

Lichtwesen essences zijn een hulpmiddel tot zelfinzicht, bewustwording en zelfontplooiing. Zij zijn een weg tot eigen meesterschap, om het ware Zelf te ontplooien en te leven. Lichtwesen essences werken door de trilling van geestelijke wezens: de trilling van Aartsengelen, Aardengelen en Opgestegen Meesters. Ze werkt ook in ruimtes. Er ontstaat een harmoniserende stroom van energie.

 


Trek een Lichtwesen engelen kaartInformatie en gebruiksaanwijzing Lichtwesen essence en olie

Alle 30ml flesjes lichtwesen olie zijn met druppeldop. 
Alle 30ml flesjes lichtwesen tinktuur, zijn met verstuiver.
Er is geen houdbaarheidsdatum van toepassing voor deze producten, ze blijven goed. Gebruik max. 4 soorten bij elkaar, maar twee is beter.

Lichtwesen Tinctuur

Van de Lichtwesen tinctuur worden twee tot meerdere keren daags (volg je intuitie hierbij) enige druppels op het lichaam aangebracht, in de mondholte gedruppeld, in de aura gewaaierd of verstuift.

Lichtwesen Olie

Van de Lichtwesen olie smeer je 's ochtends en 's avonds (behalve nr. 10 deze gebruik je alléén in de ochtend) en naar behoefte, enige druppels op je lichaam. Laat je hierbij door je intuitie leiden. Algemene punten zijn: de polsen, chakra's en de hals. Denk erom dat olie vlekken op de kleding kan geven.

Reiniging van aura, ruimtes en edelstenen

Ter reiniging van de aura, ruimtes en edelstenen kun je vooral Seraphis Bey of Aartsengel Michael gebruiken. Wrijf enkele druppels op de handpalmen en van daaruit laat je energie naar het gebied of voorwerp stromen. Of doe het in je bad. Alle Lichtwesen essences kunnen ook ruimtes, de aura en kristallen opladen. Doe enkele druppels in een bakje water op de radiator om de energie in het vertrek te laten stromen.

 

Bewuste keuze?