Aurabescherming, aardstralen, huisreiniging, computer ontstoring

Crystal Home & Office Healer

De edelstenen in de fles hebben een extra licht-beschermings-activatie meegekregen. Als de omgeving "zwaar" is, belast is, worden mensen het ook en komt er tegenstroom in gezondheid, overvloed, relaties en collegialiteit.
Door de werking van negatieve energie in je omgeving kun je niet al je mogelijkheden en aanleg ontwikkelen. 

Je stemming en lichaam passen zich aan de omgeving aan 
Is de energie daar lager of zwaarder dan jij bent, vol aardstraling, vermoeidheid, zorgen of stress, dan neemt jouw geestelijke, emotionele en fysieke energie af. De natuurwet doet de energie nu eenmaal altijd van plus naar min stromen. 

Het is beter te wonen of te werken in een omgeving die lichtvoetig en positief is
Jouw lichaam, gevoel, denken en geest worden in een lichte omgeving vanzelf steeds positiever en dat heeft weer een positief effect op het werk en anderen. Problemen zullen zo gemakkelijker tot een oplossing komen. 

Ook voor zelfrealisatie, het worden wie je Echt bent, 
is de Crystal Home + Office Healer een fantastische ondersteuning. Lichamelijke en geestelijke processen zullen veel gemakkelijker verlopen door de constant positief helende energie om je heen. Ook je huis en werkplek krijgen, indien nodig, een extra aarding. Dit geeft je het gevoel stevig te staan in jezelf.

Daarnaast werkt de Home en Office Healer tegen aardstralen, geesten en elektro-smog en beschermt hij het gebouw en de mensen


Aura bescherming kristalbuisje - healingbuisje

Het super healing en beschermings kristalbuisje is ongeveer 5 cm lang en 5 mm breed. De positieve energie uit dit buisje met opgeladen bergkristalletjes beschermt je tegen negatieve energie en aardstraling, ook buiten de deur. Het brengt bescherming door je oorspronkelijke Licht vanuit je kern actief te houden. Bescherming van binnen uit!

Tegen:

- vermoeidheid
- computerstraling
- microgolven
- electro magnetische velden
- aardstralen
- kosmische straling
- diepe aardebelasting
- entiteiten, auralifters, astrale beïnvloeding
- negatieve stemmingen, en depressie
- teveel prikkels  en omgevingsinvloeden
- bescherming bij HSP, hoog sensitiviteit
- apparatuur straling- zendmasten en satelliet straling

Voor:

- je voelt je weer lichter, stralender en krachtiger
- betere doorstroming, doorbloeding, snellere gezondmakende lichaamsfrequenties
- mannelijk vrouwelijk evenwicht
- diepere aarding, meer rust, bij jezelf blijven, verbindingen met je grote Divine Zelf
- aura bescherming
- betere integratie hogere energie in lichaam
- gemakkelijkere integratie en rust tijdens verander periode
- de samenwerking van lichaam, geest en je Hoger Zelf
- schenkt troost
- het worden van je volledig potentieel en de Pillar of Light
- openheid door natuurlijke grenzen

Hoe te gebruiken
- omhangen, in de BH, onder kussen, in borst- of broekzak
- het kristalbuisje werkt 's nachts door als je het onder je hoofdkussen legt
- mediteren met 2 buisjes: 1 in elke hand; om  jezelf te harmoniseren,  zuiveren en het mannelijke en vrouwelijke in jezelf te verbinden
- De kristalletjes niet uit het buisje halen, want dan is de werking verbroken.
- Als het stuk valt heeft het teveel opgenomen. Dan is een nieuwe nog belangrijk

Opladen

Opladen 1x per 14 dagen
Leg het in de zon zonder dop (eerst schroefoogje eruit draaien). Minimaal 3 uur zon of 5 uur bij somber weer. Het laat zich op met prana, levensenergie. Daarnaast minimaal elke 24 uur 1 uur (mag met dop) bovenop de kleding dragen zodat het licht krijgt. De kristalletjes laden zich op in het licht.

Voor iedereen geschikt, soms eerst opbouwen, een nieuwe kan online worden besteld.
Iedereen kan het dragen. Bij ernstige ziekte, zwakte of depressie moet de tijd van dragen eerst worden opgebouwd. Bijvoorbeeld eerst 1 uur dan 3 uur, enz. Als je ze net bij je draagt kun je eerst raar voelen omdat het healingsprogramma enorm krachtig is. Dit moet eerst even 1-5 uur wennen. Bij zwangerschap even vragen, is persoonlijk.


Bescherming elektromagnetische smog - meterkast, pc, tv

Elohim toermalijn beschermt tegen elektromagnetische smog en straling door o.a. het piëzoeffect. Het is een simpele, en een van de betere en ook goedkopere oplossingen. 
Door een tot zijn volledige potentie geopende en geactiveerde Elohim toermalijn op de meterkast te leggen, neemt de negatieve elektromagnetische uitstraling van veel elektrische apparaten in huis aanzienlijk af.

Voor de meterkast, pc en tv heb je extra Elohim toermalijnen nodig
Er is een geopend en geactiveerd Elohim toermalijn pakket voor de meterkast, pc en tv verkrijgbaar met artikelen die precies op elkaar zijn afgestemd voor de hoogst mogelijke ontstoring en bescherming. Inhoud ontstoring pakket: 1 zwarte toermalijn voor de meterkast, 1 zwarte toermalijn voor de computer of laptop en een zwarte toermalijn voor de tv.


Voor in de broekzak - aarding of je telefoon

Ook als hanger voor gevoelige mensen is de zwarte Elohim toermalijn knuffelsteen en/of Elohim toermaijn hangersteen een goede ondersteuning.

Om straling van de (mob.) telefoon tegen te gaan is het zinvol om een hanger of knuffelsteen aan je mobiel te hangen of plakken.

Toermalijn helpt ook bij het afvoeren van negatieve energie, elektromagnetische straling, evenwichtsstoornissen, spanningen, boosheid, stress, zenuwen, ziekte van Meniere en vermoeidheid.

Veel mensen plakken in de 4 hoekjes van hun computer of televisie een Elohim Toermalijntje, zodat ze niet zo hangerig en weinig geconcentreerd worden door de straling. Nog beter is het dit te combineren met een kristalbuisje, die je omhangt.


Aura beschermend pakket bestaande uit:

Bergkristal en topaas elixerkristallen, kristalbuisje, toermalijn knuffelsteen, labradoriet hanger met koordje.

De krachtige inhoud van dit aura beschermend pakket helpt o.a. de aura te beschermen, zware, schadelijke en ongewenste energie zowel als vermoeidheid tegen te houden of af te voeren, reinigen van lichaam, ziel en geest, opheffen van blokkades, opruimen na heftige processen, activeert de gezondheid, vitaliteit, versterkt de levensenergie, doorstroming, balans.

Bewuste keuze?