Crystal Home & Office Healer

Gebruiksaanwijzing

De Crystal Home & Office Healer kun je op elke plek neerzetten. Het werkt zeker 40 m in het rond. Neem hem niet mee naar een ander huis. Hij is bedoeld voor één situatie. Vraag ons in het geval van verhuizing hem te herprogrammeren. Haal de edelstenen er niet uit, dan is de werking verbroken. Ze zijn geprogrammeerd en laden zichzelf steeds op. Bij aardstraling is er nu geen huisonderzoek meer nodig, (kostenbesparend), want de Crystal Home & Office Healer hoeft niet op een bepaalde stralingsplek te staan om goed te werken. De uitstralende werking zal vaak ook de tuin en verdiepingen positief beïnvloeden.

Drink veel Elohim kristalwater (edelsteen elixer) dat je zelf kunt maken want je lichaam (en psyche) zullen kunnen ontgiften na het plaatsen van de Crystal Home & Office Healer!

Bescherming en positieve energie voor aura, huis en werkplek

De edelstenen in de fles "Crystal Home & Office Healer" brengen lichtactivatie en bescherming voor aura, huis en werkplek. Ze helpen de gevoelige en bewuste nieuwetijdsmens om te gaan met astrale of duale sferen en stralingen. Ze ondersteunen het zelfgenezend vermogen bij stralingsklachten als:

magnesium tekort, spanning, spier-, gewricht-, rug- en hartklachten, vermoeidheid, kanker, staar, angsten of depressie.

Als de omgeving "zwaar" is, belast is, worden mensen het ook en komt er tegenstroom in gezondheid, overvloed, relaties en werk. Door de werking van negatieve energie in je omgeving kun je niet al je mogelijkheden en aanleg ontwikkelen of open blijven in je volledige Lichtkracht. Kinderen en dieren kunnen daarbij angstig, kwetsbaar en onzeker worden. De Crystal Home & Office Healer voegt Lichtkracht toe en maakt de energie en sfeer positief, stralend en gezond. Hij is werkzaam in een straal van zo'n 40 meter.

Tip:

Draag buiten de deur een Bergkristal aurabescherming dubbeleinderhanger en drinkt veel bergkristal elixer water.
Ben je gevoelig voor aardstralen en sferenbelasting, ook als je op visite gaat, winkelt en op je werkplek zit? Draag een Bergkristal aurabescherming dubbeleinder, die ook jouw innerlijke blijheid en lichtkracht verhogen en je mannelijke en vrouwelijke energie balanceren. Drink veel Elohim kristalwater (edelsteen elixer) dat je zelf kunt maken want je lichaam (en psyche) zullen ontgiften na het plaatsen van de Crystal Home - Office Healer!

Je stemming en lichaam passen zich aan de omgeving aan

Is de energie in de omgeving lager of zwaarder dan je zelf bent of is er sprake van entiteiten, aardstraling, vermoeidheid, zorgen of stress, dan neemt jouw geestelijke, emotionele en fysieke energie af. De natuurwet doet de energie nu eenmaal altijd van plus naar min stromen. Van jou naar je omgeving.


Het is beter te wonen of te werken in een omgeving die lichtvoetig en positief is

Jouw lichaam, gevoel, denken en geest worden in een lichte, harmonieuze omgeving vanzelf steeds positiever en dat heeft weer een positief effect op het lichaam, slapen, werk en anderen. Ook problemen komen gemakkelijker tot een oplossing. 


Ook voor het Zijn en worden wie je Echt bent, jezelf zijn

Ook daarvoor biedt het helende uitstralende veld van de Crystal Home & Office Healer een fantastische ondersteuning. Lichamelijke en geestelijke processen zullen veel gemakkelijker verlopen door de constante positief helende energie en bescherming van de Crystal Home en Office Healer om je heen. Ook je huis en werkplek krijgen een extra aarding en bescherming. Dit geeft je het gevoel stevig te staan in jezelf.

Daarnaast werkt de Home & Office Healer tegen aardstralen, geesten en elektro-smog en beschermt het mensen en gebouwen

Nieuwetijds kinderen nemen soms geesten of energieën waar waardoor ze onzeker en angstig worden. Ook voor hen is een home healer een geweldige uitkomst! De kinderkamer, het hele huis, de werkplek of het gebouw worden in een beschermend licht gezet.

 

 


 


Er zijn vele soorten aardstralen:

Sommige stralingen maken ziek, te gevoelig (of te emotioneel) of verhinderen je je hart open te houden. Maken moe, laten je hoofd niet ontspannen, brengen slapeloosheid, duizeligheid, depressie, ruzie of zweverigheid.

Diepe aardebelasting
Hierbij ontstaan niet alleen lichamelijke problemen, maar voel je je ook vastzitten in levenssituaties. Je kunt niet echt licht en blij zijn. Je komt niet vooruit. Problemen kunnen maar niet opgelost worden. In bedrijven waar mensen werken op deze stralingsplaatsen zijn er altijd veel problemen. Apparatuur mankeert steeds wat en het personeel heeft vaak een hoog ziekteverzuim. Hier werkt de Elohim Crystal Home & Office Healer sterk kosten- en energiebesparend!

De natuurwet doet de energie nu eenmaal altijd van plus naar min stromen, van jou naar de omgeving

Het is beter te wonen of te werken in een omgeving die positief en opgewekt is. Jouw lichaam, gevoel, denken en geest worden daar vanzelf steeds positiever en dat heeft weer een positief effect op anderen. Problemen zullen dan vanzelf gemakkelijker tot een oplossing komen. De Crystal Home & Office Healer werkt niet alleen gunstig bij negatieve straling, maar ook bij een sombere sfeer of stemming. Zelfs bij vage "aanwezigheden" zoals in oude huizen.

Al je lichamelijke en geestelijke processen zullen veel gemakkelijker verlopen door de constante positief helende energie om je heen en ook je helderheid zal toenemen. Dit geeft je het gevoel stevig te staan in jezelf. Je blijft langer ontspannen, krachtig, weerbaar en geconcentreerd.


 

4 Soorten om te kiezen

De krachtige uitstraling van de Crystal Home & Office Healer is direct voelbaar. Voor een constant positieve sfeer in huis of bedrijf kun je kiezen uit paarse amethist, roze rozenkwarts, heldere bergkristal of gele citrien. Alle vier soorten werken op bovengenoemde factoren, maar bovendien voegt het karakter van elke edelsteen iets extra's toe: Paarse Amethist: rust en vertrouwen. Rozenkwarts: innerlijk kind, blijheid, tederheid, plantenvriend. heldere Bergkristal: positief gebruik eigen kracht, opgewektheid, eenheidsgevoel. Gele Citrien: opbeurend, vreugde in je hart, kunnen "geven", leiding kunnen nemen, geconcentreerd en helder zijn.


 De water elixer kristal kunnen online besteld worden.

 

Bewuste keuze?